Nem unatkoztok otthon?
Figyelt kérdés
Mert én halálra unom magam. Alig várom mindig hogy a férjem hazaérjen, számolom a perceket... Mi lesz télen amikor még játszótérre sem tudunk majd menni. Mit fogunk itthon csinálni? Ti mivel ütitek el az időt?2010. szept. 4. 15:23
1/24 anonim válasza:
most ugye csak viccelsz??van gyereked?amikor nem volt akkor se tudtam unatkozni,hát még igy.Csinálom a napi dolgom,és rengeteget játszom a gyerekkel.1 percig se unatkozom,egy 20 hónapos ad melót épp eleget.de még kisebb volt se unatkoztam.
2/24 anonim válasza:
Unatkozol? Te, egyaltalan szolsz a gyerekedhez? gyerekneveles, lakas tisztatartasa, fozes, mosas, ilyen dolgaid nincsenek? Vagy varod haza a ferjedet hogy mind megcsinalja?
3/24 anonim válasza:
Nyilván van gyereked, ő addig mit csinál amíg te unatkozol? Nem bántásból kérdeze, mert bizony lehet együtt is unatkozni, de nem érdemes, inkább meríts innen ötleteket, hogy mivel tudnátok szórakozni az ilyen napokon.
4/24 A kérdező kommentje:
Van gyerekem, 13 hónapos. Persze én is játszom vele de nem lehet egész nap játszani.. Azelőtt én sem unatkoztam soha de most be vagyok zárva a gyerekkel, nem mehetek oda ahova akarok. Max ha áthívom a babysittert.
2010. szept. 4. 15:32
5/24 anonim válasza:
hát bizony, ha nem vetted volna észre, akkor szólok, hogy a gyerek azzal jár, hogy feladd sokszor azt, amit csinálni szeretnél. :))
6/24 anonim válasza:
De izzék vagytok...igenis lehet unatkozni.Pontositanék:unni lehet a mindennapi teendők monotonitását.Valljuk be egy idő után nem jelent nagy kihivást minden reggel 9 kor bekapcsolni a mosogépetaztán játszani a gyerekkel,aztán 11kor vasalni meg főzni,aztán gyereket etetni,meg játszani meg ugyanarra ugyanugy végigsétálni,stb....és ezt sok sok napon keresztul.Szerintem az nem mond igazat akit ez tökéletesen kielégit,és egy percig sem unta még mindig ugyanazt a sztereotipiát.Ha mégis van ilyen ember,akkor azt csak csodálni tudom.
7/24 anonim válasza:
Vannak baratnoid hasonlo koru gyerekkel? Miert nem hosztok ossze egy jatek delutant, mondjuk hetente. Elmenni allatkertbe, terre, stb.
Miert nem hoztok ossze egy babysitter klubbot. Egy anyuka vigyaz mondjuk a par gyerekre, mig a tobbi elmegy kavera, sajat dolgat intezi, vagy csak pihen. Minden heten mas anyukan van a sor, gyerekek ugyelete. Ingyenes babysitterseg.
8/24 anonim válasza:
Vagy:
Visszamenni dolgozni, sokszor konnyebb mint a gyerekneveles, meg ha csak heti egy-ket napra is. Az is kiruccanas, felnott tarsasag.
9/24 anonim válasza:
15:36-ossal teljesen egyetértek!!! És igen, nálam is ez van, amit a kérdező leír, hogy alig várom, hogy apa hazajőjjön, hogy kicsit beszélgessünk, nézem, ahogy elvan a gyerkőccel.
10/24 anonim válasza:
Mondjuk ha van babysitter, akkor gondolom telik takarítónőre, meg ebédrendelésre is, és így igenis lehet unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!