Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem unatkoztok otthon?

Nem unatkoztok otthon?

Figyelt kérdés
Mert én halálra unom magam. Alig várom mindig hogy a férjem hazaérjen, számolom a perceket... Mi lesz télen amikor még játszótérre sem tudunk majd menni. Mit fogunk itthon csinálni? Ti mivel ütitek el az időt?
2010. szept. 4. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad, hívd át a bébiszittert és menjél egyet csavarogni, vásárolj, kapcsolódj ki. Máris nem unatkozol.
2010. szept. 4. 15:48
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy már anyukáknak kelljen anyukáknak magyarázni hogy unalmas lehet az otthonülés,meg hogy nem akkor és azt csinálsz amit te akarsz.Ne mondjátok nekem hogy annyira leköt titeket ha megcsinálhatjátok a házimunkát,meg ha 458x is megépithetitek a tornyot a gyereknekamit ő aztán összedönthet...persze,sok örömet okoz ez mellett,de egy idő után nagyon monoton.Én is ugy vároma férjem hazamint a messiást mert jó ha egy kicsit nem én foglalkozoma gyerekkel,még akkor is érdekesség a nap után ha fáradtan jön haza és nem szól egy szót sem,csak fekszik mellettem,még akkor is jó ha van végre felnőtt társaságod is.
2010. szept. 4. 15:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, miért kell otthon ülnöd vele? Miért szorultatok a lakásba?

Én úgy csinálom, hogy délelőtt, főzés ez+az, bevásárlás, aztán délután séta, "csavargás". 1-1 óra, de teljesen felüdít, hogy felnőttek is vannak körülöttem.

2010. szept. 4. 16:42
 14/24 anonim ***** válasza:
32%

Én már nagyon várom azt a napot, amikor végre elmondhatom, hogy ma úgy unatkozom. Valószínűleg évtizedek múlva jön el...

2 gyerekes anyuka+feleség+takarítónő+szakács stb.

2010. szept. 4. 17:05
 15/24 anonim ***** válasza:
első vagyok.De mondom,hogy engem leköt a házimunka,mert azt is lehet változatosan csinálni,engem leköt ha a gyerekemmel játszom,mert azt is lehet számomra is élvezetesen és változatosan csinálni.És engem az is leköt ha 20* építem fel a tornyot és rombolja le,mert jókat nevetünk és én imádom ha nevet a fiam.Sokat sétálunk,jókat kirándulunk,,babás anyukákkal beszélgetem.idős nénikéknek integetünk,kiabálunk,20* mozgólépcsőzünk és nevetve várjuk haza apukát.viszont,igen nekem is van olyan amikor mehetnékem van,akkor leülök a net elé és olyan programot keresek amit mind a 3-an élvezni tudunk.és nen vagyok szuper anyuka,és beképzelt se,egyszerűen csak nagyon jol érzem magam a 20-hós fiammal itthon.és nekünk is vannak rossz napjaink,de kinek nem,de unatkozni luxus lenne.
2010. szept. 4. 18:34
 16/24 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam még csak 3 hónapos, de még egyszer sem tudtam azt mondani, hogy unatkozom. Nem túl nagy az alvásigénye, úgyhogy abban a 3/4 órában, amíg alszik gyors megcsinálom a dolgom, mert amikor ébren van legtöbbször kommunikálok vele, de van hogy még akkor is csinálom a dolgom. És van barátnőm is akivel sűrűn találkozunk együtt megyünk sétálni a két picurral.

Szóval én egyáltalán nem unatkozok.

2010. szept. 4. 18:46
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
"kedves" leszólók! Nem mindenkit elégít ki sem szociálisan, sem "agyilag" egész nap egy kisbabával/kisgyermekkel való bezártság, az hogy ti erre képesek vagytok, kissé árulkodik a szellemi képességeitekről...
2010. szept. 4. 19:14
 18/24 anonim ***** válasza:
43%
kedves utolsó,ez a "bölcs "beszólás árulkodik szerintem a TE értelmi és szellemi állapotodról.ha rendesen elolvasod a válaszom akkor láthatod mennyi mindent csinálok,csinálunk egy nap.és azért mert boldogok vagyunk a gyerekeinkkel,had ne keljen már szégyenkeznünk.:))
2010. szept. 4. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Fúúú... 14 hónapos a lányom és vagy 3 hónapja érzem azt, hogy elegem van a monoton napokból.

Ilyenkor nyakamba kapom a gyereket, megyünk világgá. Vagy sétálunk, vagy találkozunk másik kisgyerekes anyukával. De azért elég sok a dolgom, kert, háztartás, gyerek, a klasszikus unatkozás nem létezik, de ahogy írták is előttem, elegem van a mindennapos mókuskerékből, mert dögunalom.

Fő bajom, hogy az agyam nincs kihasználva, úgyhogy most nekilátok vállalkozni. Jó meló, pedig csak a tervezésnél tartok. Elmúlik tőle az unalom.

Menj sétálni akár kertes akár panellakásotok van. Beszélgess az ismerősökkel, a boltossal, kommunikálj. Keress más anyukákat.

És igen, néha szólj a bébiszitternek és lógj meg 1-2 órára. Én is így szoktam, anyós imádja az ilyen napjaimat, kedvére unokázhat :-)

2010. szept. 4. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Valóban monoton lehet egy nap, hogy szinte azonos napirenddel mindig ugyanazt csináljátok, de a gyerekek minden nap ahogy nőnek, fejlődnek csinálnak valami újat, aminek meg lehet örülni, és ezek az apró pici örömök teszik mássá a mindennapokat. én nem unatkozom, és nem érzem magam bezárva.

8 hónapos ikrek anyukája.

2010. szept. 4. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!