Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem unatkoztok otthon?

Nem unatkoztok otthon?

Figyelt kérdés
Mert én halálra unom magam. Alig várom mindig hogy a férjem hazaérjen, számolom a perceket... Mi lesz télen amikor még játszótérre sem tudunk majd menni. Mit fogunk itthon csinálni? Ti mivel ütitek el az időt?
2010. szept. 4. 15:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is unalmas,hamár végképp nincs mit otthon csinálni,és egy kommunikáció mentes órákat tölt el az ember egy még nem beszélő baba társaságában.És pl. nekem nincsenek olyan ismerőseim akikkel bármikor összetudok jönni közös babázásra.
2010. szept. 4. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:

én sem nagyon találkozok kisbabásokkal, de azért nem unatkozom. Egyébként az unalom és a monotonitás között ég és föld a különbség. Engem egyelőre teljesen kielégít, hogy othon vagyok a kicsimmel. Azért nem unalmas, mert utálom a rendetlenséget és a koszt, ezért rendszeresen takarítok, amellett pedig mindíg kitalálok valamit - pl. virágültetés - ami jobb esetben egy nap volna, de én több napot is vacakolok vele, mert a kisfiam mellett nincs időm annyit foglalkozni vele, mint szeretném. Ha kész, leülök és gyönyörködök benne. Utána szétnézek megint a ház körül, megint találok magamnak valami csinálnivalót. Két dolog állandó, és egyben monoton is, de azért maximálisan kikapcsol: szombat délután babaúszásra utazunk 80 km-re otthonról, és minden vasárnap reggel templomba megyünk. Ha úgy veszed, ez is monoton.

De miért vagy bezárva a lakásba? Nincs kulcsod a kapuhoz? Ha tényleg unatkozol, kapd a nyakadba a babát és indulj el. Mi az, amit csak baba nélkül lehet megcsinálni? Még lepasszolni sem kell, én mindent vele csinálok. A héten pl. el kéne sétáljunk az egyetemre.

2010. szept. 4. 23:35
 23/24 anonim ***** válasza:

19:14-esnek: amikor egy nő gyereket vállal tudja(legalábbis azok tudják, akiknek van eszük), hogy az élete már nem lesz ugyanolyan mint régen volt. Ezzel a gondolattal kell babát vállaln. És akinek ez nem megy, mert ő ugyanúgy, és ugyanazt akarja csinálni, mint előtte, ne akarjon gyereket. Nem is értem, hogy gondolja bárki ezt!

Mint ahogy más is írta: az unalom és a monotonitás teljesen más!!!!!

2010. szept. 5. 09:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2010. szept. 6. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!