Van hogy unatkoztok a párhónapos babátok mellett?
Én most a terhességem alatt vagyok ilyen. Azt mondta valaki, kezdődő depresszió, pedig nem érzem magam depisnek..de néha én is kedvetlen vagyok, én meg nem tudom, hogy mit csinálhatnék. Egy kicsit azért kezdek javulni. Már több kedvem van a háztartásbeli munkákhoz, meg most már érzem a rúgdosását, talán az segített:D
Talán igaza van az első válaszolónak, ha majd elkezd mászni jobb lesz:D
A korábbi dolgaim nekem is hiányoznak néha: pörgős munka, jövés-menés, mozi, az akkori ruháim :) De helyettük van egy édes, imádnivaló kislányom, na meg a férjem és semmiért nem adnám őket!!!!! majd ha lehet vele játszani, többet lesz ébren, akkor nagyokat sétáltok, kirándultok. Én az ilyen szabad óráimban tornázok, epilálok :) netezek, meg ilyenek.
A barátok nekem is hiányoznak, mindenki sokat dolgozik, más városba került, így csak ritkán tudunk találkozni. Kismama vagy anyuka ismerőseim nincsenek így a hétből öt napot én is egyedül töltök (férjem sokat dolgozik).
Esetleg neten valami chat oldal? Msn?
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!