Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van hogy unatkoztok a párhónap...

Van hogy unatkoztok a párhónapos babátok mellett?

Figyelt kérdés
nekem mikor néha van 1-2 órás szabadidőm, amikor már minden háztartásbeli munkát elvégeztem egyszerűen nem tudom mit csináljak. néha csak fekszem és magam elé bámulok. nem merek semmi nagy dologba belefogni mert mi lesz ha felébred. pedig már tanulnék valamit, barátok nemigen akarnak velem találkozni, nem tudom mit csináljak, talán pszichológushoz kéne mennem... olyan kedvtelen vagyok, pedig van egy gyönyörű babám de úgy érzem nem vagyok boldog, mert az eddigi életem és vele együtt a múlt elveszett, ami megmaradt az a férjem. senkivel nem tudok beszélgetni, senki nem kíváncsi ránk ill. rám
2010. ápr. 12. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Elkezd mászni, egyből nem fogsz többet unatkozni :) addig kitartás :)
2010. ápr. 12. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam:) vagyis ha beindul, te sem fogsz megállni:)) most még pinduri, de nagyon gyorsan meg fog nőni, hidd el! Én ugyanigy éreztem, de mostmár nagyon bánom, hogy siettettem a napokat, heteket, mert mostmeg túlzottan pereg az idő! Netezz, olvass, vegyél ilyenkor egy jó fürdőt, hallgass zenét, tévézz, vagy bármi, ami leköt, tedd azt, ami jól esik és ne légy kedvetlen, mert nincs rá okod! Hisz mindened megvan, amire vágytál:) hidd el, ha nagyobb lesz, nem lesz nyugtod tőle, csak ha alszik, az is napi 1-2 óra, aztán pörög, rohangál estig!! 17 hós bébi anyuja
2010. ápr. 12. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én most a terhességem alatt vagyok ilyen. Azt mondta valaki, kezdődő depresszió, pedig nem érzem magam depisnek..de néha én is kedvetlen vagyok, én meg nem tudom, hogy mit csinálhatnék. Egy kicsit azért kezdek javulni. Már több kedvem van a háztartásbeli munkákhoz, meg most már érzem a rúgdosását, talán az segített:D

Talán igaza van az első válaszolónak, ha majd elkezd mászni jobb lesz:D

2010. ápr. 12. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Találki valamit ami kikapcsol. Tegyél be dvd-t, vagy menj kikapcsolódni, a gyereket bízd rá addig valakire. Én soha nem unatkozok, sőt! Jó lenne ha egy nap 34 órából állna. Ha alszik a kislányom(4 hós) akkor takarítok, vagy főzök, vagy leülökn a gép elé, vagy kimegyek a lovakhoz(babyőrünk jó szolgálatot tesz). Bár ha ébren van is tudok mellette sokmindent csinálni. Nagyon jó kislány és eljátszik egyedül is. Vegyél magadnak valamit,lepd meg magad. Én is depis voltam sokáig, aztán azt mondtam ÁJJJJ!!! nem fogog szomorkodni mikor olyan rövid az élet. Ki kell használni minden percét. Elmentem a fodrászhoz levágattam a derékig érő hajamat és befestetem vörösre(ez ám a változás :)). Kijelentettem a páromnak, hogy minden másnap szükségem van a testmozgásra és kikapcsolódásra és kimegyek lovagolni. Punk-tum... Találd meg a módját.
2010. ápr. 12. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A korábbi dolgaim nekem is hiányoznak néha: pörgős munka, jövés-menés, mozi, az akkori ruháim :) De helyettük van egy édes, imádnivaló kislányom, na meg a férjem és semmiért nem adnám őket!!!!! majd ha lehet vele játszani, többet lesz ébren, akkor nagyokat sétáltok, kirándultok. Én az ilyen szabad óráimban tornázok, epilálok :) netezek, meg ilyenek.

A barátok nekem is hiányoznak, mindenki sokat dolgozik, más városba került, így csak ritkán tudunk találkozni. Kismama vagy anyuka ismerőseim nincsenek így a hétből öt napot én is egyedül töltök (férjem sokat dolgozik).

Esetleg neten valami chat oldal? Msn?

Merre laksz?

2010. ápr. 12. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
dehogy:-)remélem ÖRÖKKÉ fog tartani ez az állapot,mert ennél szebb nincs a NŐ életében,szerintem...
2010. ápr. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!