18+5-napos babás vagyok. Kismamák mivel telnek napjaitok? Nem fáradtok el estére? Mennyit pihentek naponta? Véleményeket irjatok! Köszi
Ha az első babádat várod,akkor jól pihend ki magad,mert ennyire könnyen nyugodtan már nem leszel többet.
Nekem a 3-ik terhességem eléggé nehéz volt,valahogy azt viseltem legnehezebben,állandóan fáradt voltam nem tudtam mégsem aludni,nehéz volt eléggé.De akkor is el kellett látnom a családom,a gyerekeimet.
Majd ha már a másodikat várod,nem lesz kérdés mivel teljenek a napjaid.Szóval szerintem pihenj amennyit csak tudsz,élvezd a terhességet,tervezgesd a babaszobát,vásárolgass a babádnak,járj sokat emberek közé,érezd jól magad amennyire csak tudod.
Boldog babavárást,üdv.
Szia,
Reggel: "nem akarok oviba menni" 8-12órákat dolgozok:S (ovi=munkahely)
Délig valahogy felkelek az asztal mögött dolgozok, ebédelek, netezek.
Este: ahogy végzek legkorábban 17kor, akkor amit szeretnék elintézni azt gyorsan, felszedem a párom, vagy ő engem és irány haza. A család többi része tvzik, akkor csatlakozok (20perc), majszolok pár szendvicset, és megyek aludni, először csak ledőlök, hogy 5perc, csak utána nem lehet felkelni, így van, hogy csak reggel mosok fogat, és veszem észre, upsz ruhában aludtam.... Néha sikerül előtte eljutni a fürdőig...
Nem vagyok kimerülve...:S
17hetes kismama
Szia! Én a 14. héttől itthon vagyok, mert véreztem. Elég fáradékony vagyok, lehet azért is, mert alacsony a vérnyomásom. Délelőtt főzőcskézek - most legalább extrább dolgokat is van időm csinálni, délután olvasgatok, pihenek. Bár már nem dolgozom, de munka mellett elkezdtem egy másoddipis képzést, és azt most is folytatom, így nekem is vannak vizsgáim, amire készülgetek. igyekszem hasznosan tölteni a napot, bár van, hogy legszívesebben csak aludnék.
Boldog várakozást! 22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!