A kismamák túloznak, vagy túl nyugis a babám?
Ugy làtom nem én vagyok az egyetlen aki ezt a kérdést feltette!
Én most jàrok a 22-23 héten és nekem se "akrobata a babàm"
Annyi hogy ma a 2.nap hogy egész nap érzem! De szerintem ez azértvan mert sokat ettem ês sok sütit....attól meg bepörgött talàn!! A sok cukor miatt. De én se érzem se csuklani,meg bukfencezni stb!!!!
Ja én azon lepődök meg hogy még sokan azt is tudni vélik hogy hogy is van most bennük a baba pl. fejvégű,farral stb!De hogy honnan? Szàmomra talàny!! Boldog babavàràst!!!
Sziasztok!
Bennem is már többször megfogalmazódott, hogy néhány kismama itt túlzásokba esik, túl tökéletesnek festi le az állapotát, és képes beparáztatni a többi kismamit.
Az utolsó hozzászóló, 39 khm vagyok, és hozzátenném még, hogy 3. terhesség, így bátran állíthatom, hogy minden terhesség más. Egyik ficánkol, nagyokat rúg, a másik baba meg kis lusta. Egyik sem jobb, egyik sem rosszabb, csak más.
Ma pl. olvastam egy olyan hsz-ást, hogy neki 12. hetesen már érezhető volt, hogy rugdos a baba.. Ja, mondom peeersze! Aztán véletlenül olvassa valaki, akinek első babája lesz és nem tudja mit kéne éreznie, meg is ijed, hogy ő miért nem érzi.. feleslegesen izgul, miközben minden rendben van.
Én 21 hetes vagyok, az én kislányom eléggé aktívan mozog odabent!Nem azt mondom, h hullámzik a hasam, de reggel délben este, mindig mocorog!És nem túlzok, mert a férjem is érzi a kezével már kívülről!De minden terhesség más és más, van akinek aktív van akinek meg kevésbé!Egyszer éreztem eddig h kinyomta valamilyét reggel, azóta sem!De az nagyon jó érzés volt!Csuklást pl még sosem éreztem, más pedig minden nap érzi :) Mégsem parázok be tőle, pedig első baba :) Sőt, volt olyan h két napig épp h csak megmoccant és egész nap semmi!Az időjárás is hat rájuk pl!
Azt pl én is sejtem h mikor merre fekhet, elég sokat uhztak mostanság (nem szórakozásból) és ott a doki megmutatja most hol van a hasamban, és nekem egész uh alatt mocorog, így nagyjából sejtem mikor merre fekhet, de h ez pl valakit beparáztat, hát az nekem új :)
Minden várandósság más, próbáljuk meg élvezni, ne pedig parázással töltsük, és ne hasonlítsuk egymáshoz magunkat és a babókat :) (mondom ezt úgy, h két baba elvesztésén túlvagyunk sajnos és van h én is beparázok de próbálok túl lenni rajt)
Mindenkinek szép babavárást!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!