Kismamák ti is így éreztek ahogy én?
Szerencsére ez rajtam nincs jelen, egyedül amiatt aggódom, mert még nem éreztem mozogni.
15+4 hkm
Én is így vagyok /voltam azzal fűszerezve sajnos hogy hematómám lett és még a méhlepény is mélyen van ettől bevérezett már vagy 3 szor, olyankor halálra váltan rohanok uh ra mert meggyőződésem hogy valami baja lett...
Szerencsére pár napja megmozdult azóta meg azt figyelem kényszeresen, teljesen meghibbantam így "vénségemre" :) első 2 gyereknél olyan lazán kezeltem mindent.
16 hetes km
13. hetet töltöm holnap és tiszta para vagyok, pedig 2. baba és az elsővel semmit nem aggódtam szinte!
Az nyugtat, hogy a tegnapi vihar alatt nagyon be volt indulva!
Szia 19hkm vagyok!
Én is aggódok, folyamatosan.
Sajnos rossz volt az AFPm, a masodik pont hatértéken van.
Még a 12.hétben kombinált tesztet hála az égnek negatív lett, 1:3100hoz.
Vettem AngelSounds szívhangfigyelőt, hogy megnyugodjak.
Épp, hogy megvettem rá 2 napra akkorát rúgott:-)) látszott a pocakomon, hogy hopp egy pukli aztán el is tűnt. Azóta, azaz 4 napja érzem minden nap többször is.
Jövőhéten lesz a 20. hetes uh, várom hogy láthassam:)
19hkm
2.baba és idegbeteg vagyok:D Állandóan aggódom..az elsőnél negyede ilyen cirkuszaim sem voltak:D Nem tudom...öregségemre meghülyültem :D
15h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!