A kismamák túloznak, vagy túl nyugis a babám?
Figyelt kérdés
Olvasom a kérdésekből, válaszokból, hogy 24 hetesen csuklanak és állandóan mozognak a babáik a hasukban. Nekem napközben szinte semmi, 1-1 mocorgás, este és hajnalban mozog pár percet de semmi olyan hogy kinyomja magát pl. Étkezés után is érzem de csak 1-2 percig.2013. máj. 5. 09:40
11/14 anonim válasza:
Ja es keszulj, ha megszuletik is ez lesz: jaj, kepzeld 1 honapos a babam es kapaszkodva lepeget a nappaliban... te meg nezed a te -egyebkent makk egeszseges- gyereked, akiepp csak forditgatja a buksijat, es azon gondolkozol, h devenyeshez vidd vagy egyenesen korhazba. Az anyukak hajlamosak megkattanni, ezt jo eszben tartani, es jatszoteren-rendelokben hosszasan mantrazni. ;)
12/14 anonim válasza:
Minden baba más és más nem mozognak egyformán, nincs ezzel baj.
13/14 A kérdező kommentje:
:-) Köszönöm! :-)
2013. máj. 5. 21:44
14/14 anonim válasza:
A csuklástól én meg is ijedtem. Féltem, hogy ez valami rossz, mert az első babám egyáltalán sosem csuklott, és kellemetlennek éreztem a rángást. Orvosnál is 2x reklamáltam, hogy ez biztos nem -e valami baj.
A feljebb szólónak pedig igaza van, ha meglesz a pici, akkor is lesznek majd eltúlzott story-k, hogy "bezzeg az ő gyereke már 9 hónaposan járt, bezzeg az ő gyereke ilyenkor már tisztán beszélt". Egyszer volt egy anyuka, akinek be is szóltam, hogy "igen, mert Ti annyira tökéletesek vagytok, mi pedig csak földönfutó halandók". Meg is sértődött, de nem érdekelt, az agyamra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!