én már túl vagyok a terhességen, de így is alig bírom,...
2013. júl. 29. 18:25
1/10 anonim válasza:
hűvös, sötét lakásban, pihegve :) sokat zuhanyzok, az segít
27 hikm
2013. júl. 29. 18:27
2/10 anonim válasza:
Hú én nagyon nehezen bírom, pedig még csak pici a pocim, de alig vánszorgok, szerencsére szabin vagyok, úgyhogy itthon pihegek, iszok és napi 3-szor fürdök kellemes langyos vízben.
2013. júl. 29. 18:32
3/10 anonim válasza:
A múltkorit rosszabbul viseltem... Ezt sem élvezem, de már nem kerülget a sírás, hogy de szr.
Nincs klíma a lakásban és déli fekvésű, gondolhatod milyen trópusi éghajlat van.
2013. júl. 29. 18:32
4/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem a meleget, egészen tegnapig bírtam. Ma már a hűvös szobában pihentem és az 5 évesem pedig a nagyijával strandolt. Így kibírható volt. :)
39 h
2013. júl. 29. 18:48
5/10 anonim válasza:
Nekem már volt egy pont, hogy mindjárt sírva fakadok. Iszonyú forróság van a lakásban, ráadásul lakásfelújítás közepén vagyunk. Még lezuhanyozni sem tudtam a mesteremberektől. Redőny le van véve az ablakokról, mert szerdán azokat is mázolják.
2013. júl. 29. 19:04
6/10 anonim válasza:
Mivel muszáj, ezért tartom magam. Bejárok dolgozni, hát a napi közel másfél óra séta nem esik túl jól, de az iroda legalább klímás. De itthon nálunk is nagyon meleg van. Reménykedem, hogy hamar elmúlik most már, de hát ez van, ezen nem tud változtatni az ember.
30 hkm
2013. júl. 29. 20:29
7/10 anonim válasza:
Én még bevásárolni is elmentem önszántamból, pedig lehetett volna máskor is. :) Szóval jól bírom. Izzadok, meg a rövid hajamat is fel kellett fognom, hogy ne tapadjon a nyakamra, de egyébként semmi nem akadályoz meg a napi dolgaimban. És én inkább vagyok ilyen melegben, mint télen a mínuszokban. :D
30+3hkm
2013. júl. 29. 20:52
8/10 anonim válasza:
Rosszul, de muszály. Van egy két évesem a pocak lakó mellett, így nem igazán hagyhatom el magam. pedig legszivesebben elbújnél egy hűvös helyre.
2013. júl. 29. 21:01
9/10 anonim válasza:
Rosszul :( Nincs levegő, feszült vagyok és az éjszaka még el sem érkezett... Szerintem aludni nem fogok :(
2013. júl. 29. 22:04
10/10 anonim válasza:
Én jól bírom vagyis hát úgy mint aki nem terhes,mert azok akik nem terhesek szintén szenvednek a melegtől nem csak a kismamák 32hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!