Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ti hogy bírjátok...

Kismamik, ti hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
Az előbb csak a sarki boltba szaladtam le, csak néhány dolgot vettem, nem cipeltem nehezet, mégis mire hazaértem, a liftben már meg kellett kapaszkodnom úgy szédültem, meg lihegtem...alig értem be az ajtón...És ez csak rosszabb lesz...27 hkm
2013. jún. 16. 11:55
 1/7 Kerria ***** válasza:

Kitartást!

Én Csak 22 hetes vagyok, de ettől a melegtől pörög bennem a gyerkőc...olyanokat rúg, ránt...hogy csak nézek. Próbálj reggeli, vagy kora esti órákban menni boltba, mert ahogy mondtad, és ahogy előrejelzik,most egy ilyen kemény hét következik!

2013. jún. 16. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon rosszul:( Most kezdtem el vizesedni is, és borzasztóan keveset bírok aludni, éjszaka szinte semmit, már sehogy sem jó nekem. Melegem van és már semmi nem jó. Amíg nem volt ennyire meleg jól elvoltam, de most:(

Semmit nem tudunk tenni ellene, úgyhogy mindannyiunknak kitartás:)

Üdv, 35 hkm

2013. jún. 16. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
én is hasonló kép vagyok, alig alszom éjjel, nappal meg olyan vagyok mint az alvajárok!Folyik rolam a víz pedig nem voltam izzados!Nagyon nehez!! Várom már hogy kicsit lehüljön az idő!
2013. jún. 16. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Első babám 2011 julius 31.-én született. Akkor kb 35 40 fokok voltak és akkora volt a hasam mint egy 20 km-os görög dinnye. A menés is gondot okozott, nem is beszélve az elefánt bokákról. Most 15 hetes vagyok de már akkora a hasam mint aki 30 hetes, a melegtől meg akkor is kikészülök ha nem vagyok terhes. Szóval egy izgágó 2 évessel meg egy hatalmas pocakkal igen érdekes a helyzet. De amúgy meg bírkozom vele, muszály.
2013. jún. 16. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát legalább tdom, h nem egyedül szenvedek...:) Kitartást csajok!
2013. jún. 16. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszúl!! Iszonyatosan voltam ma.

26hkm

2013. jún. 16. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Most hétvégén a páromhoz fészkelve aludtam át a napot, így vállalható az időjárás. A fontos dolgokat a jövő héttől korán reggel intézem majd el, hogy lehetőség szerint 9-10-re itthon legyek már. Mivel sokat vezetek, nem akarok kockáztatni, hogy rosszul legyek, balesetet csináljak, vagy részese legyek, mert valakit elbágyasztott a meleg.

Egyébként tavaly bírtam a meleget, most nagy pocival majd meglátjuk mi lesz... Remélem, nem visel meg jobban. (Egyelőre úgy néz ki, hogy nem... de sosem lehet tudni mi lesz még.)

31 hkm

2013. jún. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!