Kismamik, ti hogy bírjátok ezt a meleget?
Kitartást!
Én Csak 22 hetes vagyok, de ettől a melegtől pörög bennem a gyerkőc...olyanokat rúg, ránt...hogy csak nézek. Próbálj reggeli, vagy kora esti órákban menni boltba, mert ahogy mondtad, és ahogy előrejelzik,most egy ilyen kemény hét következik!
Szia! Nagyon rosszul:( Most kezdtem el vizesedni is, és borzasztóan keveset bírok aludni, éjszaka szinte semmit, már sehogy sem jó nekem. Melegem van és már semmi nem jó. Amíg nem volt ennyire meleg jól elvoltam, de most:(
Semmit nem tudunk tenni ellene, úgyhogy mindannyiunknak kitartás:)
Üdv, 35 hkm
Nagyon rosszúl!! Iszonyatosan voltam ma.
26hkm
Most hétvégén a páromhoz fészkelve aludtam át a napot, így vállalható az időjárás. A fontos dolgokat a jövő héttől korán reggel intézem majd el, hogy lehetőség szerint 9-10-re itthon legyek már. Mivel sokat vezetek, nem akarok kockáztatni, hogy rosszul legyek, balesetet csináljak, vagy részese legyek, mert valakit elbágyasztott a meleg.
Egyébként tavaly bírtam a meleget, most nagy pocival majd meglátjuk mi lesz... Remélem, nem visel meg jobban. (Egyelőre úgy néz ki, hogy nem... de sosem lehet tudni mi lesz még.)
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!