Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetes kismamik hogy...

36-37 hetes kismamik hogy vagytok? Hogy bírjátok az utolsó hónapot?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

35. hetet kezdtük ha ez számít! :)

Én jól vagyok, néha nehéz felállni, fájdogál a derekam, és sűrűn járok pisilni. Ettől függetlenül jól vagyok, nincs gondom :))))

Izgatott vagyok, lassan telnek a napok.

2013. jún. 11. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Èn a 37hetet kezdem!Kèt napja èreztem meg igazàn hogy lassan màr tènyleg "teher " ez az egèsz terhessèg :-) Bedagadtak a làbaim,nem tudok aludni,èg a gyomrom,iszonyatosan szùrkàl a hüvlyembe,el van nehezedve mindenem...tehàt màr nagyon vàrom a vègèt.Csak iszonyat lassan telnek a napok. :-) Gondolom ezzel mindenki így van a vège fele. Te hogy viseled kedves kèrdezô?
2013. jún. 11. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
37 elején vagyunk. Második baba. Jól vagyok, magnéziumot és vasat szedek, még nem vagyok összepakolva, de a héten muszáj lesz..
2013. jún. 11. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
37 hetes és 5 napos kismama vagyok. Én alapvetően jól vagyok, jól viselem a várandósságot. Feküdnöm kellett pár hetet, hogy elkerüljük a koraszülést, és csak vasárnap hagyhattam abba a magnéziumot. Ehhez képest most semmi jele annak, hogy meg akarna születni a fiam. :) Egyelőre türelmes vagyok, teszek-veszek, igyekszem készenlétben lenni, de még mindig olyan valószerűtlennek érzem a gondolatot, hogy nemsokára megszületik. Pedig közben várom is.
2013. jún. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!