Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33-34 hetes Kismamik hogy...

33-34 hetes Kismamik hogy vagytok? Alvást hogy bírjátok? Ki mit vett már meg a babócájának? Wc re járást hogy bírjátok? :D

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!33 hetes vagyok,szeptember 4-re kiírva.Kislányunk lesz,Petra,első baba,már nagyon várjuk:) Becslések szerint 1900 gramm.A pocakom nagyon nagy,pedig nem híztam olyan sokat.56 kilóval és 174 centivel kezdtem a terhességet,most 63 vagyok.Aludni jól tudok,azzal sosem volt baj.A babának babakocsin,és egy-két apróságon kívül még semmi sincs,holnapra várom a festőt,és szép lassan elkezdjük összeszerelgetni a bútorokat,és hétvégén megyünk vásárolni,ruhácskákat,meg amik szükségesek.A meleget nehezen viselem,főleg,hogy most vagyok nagy pocakos,mondtam is a páromnak,hogy hülyén hoztuk össze :D Júniusban voltam két hét szabin,most még dolgozom augusztus 1-ig,aztán már csak a babára koncentrálok.A szüléstől nem félek,mindenki mondta,hogy jaj,majd a vége felé,hát nem tudom.

És ti,hogy álltok?

2013. júl. 17. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én szept 05-re vagyok kiírva és lányom lessz Kitti!

Mi már tulvagyunk a festésen és szinte mindenünk megvan,apróságok kellenek még pl. textil pelenka,orszívó,mellszívó,stb és amik receptes dolgog.

Nekem az alvás már nehézkes és nagyon sokszor felkelek,fáj a hátam,derekam és iszonyatos légszomjam van(Egész nap)De mindezek ellenére nem panaszkodhatok mert eddig szupi volt minden és ezek a dolgok is kibírhatók!

Ja wc-re járás.......na az egy külön szám,az is olyan hogy még sokszor fel se állok a wc-ről de már azt érzem megint kell.Nekem nem túl aktív a babám,legalábbis én több és intentenzívebb mocorgást várnék (mint ahogy sok kismami ismerősömtől hallom)de az én lányom inkább kinyomja magát!Már nagyon várom a szülést és egy picit se félek tőle sőt!Minden jót neked kérdező!

2013. júl. 17. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szeptember 2-re vagyok kiírva, minden percét élvezem!! Pedig már két hete feküdnöm kell, mert kinyílt minden méhszájam. Emiatt már össze is kellett pakoljam a kórházi pakkunkat. Sokat pisilek, de ennyi bajom legyen. Nekem sokat mozo a fiatalember és már meg lehet különböztetni a kis végtagjait is. 2 kg-osok voltunk a múlt héten és 1 cm-es a hajunk :)
2013. júl. 17. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát Sziasztok !

33+3 hetes vagyok .

Nekünk 2 dik babócánk lesz kis fiú Bence.

Gyerekszoba kifestve. Faldiszités még nincs kész.

Babaágy ,pelenkázószekrény is összevan már rakva.

Babaruhák kimosva.orrszívó is meg van , babakád is meg van.

Babaágyba matracmég nincs, receptek még nincsenek kiváltva, babakocsi sincs még meg , és még pár kisebb dolog nincs meg.

Alvás hát legtöbbször hátamon alszom amit már elég nehezen viselek már el , mert reggelre mindig nagyon fáj a hátam:(

Wc re járás hű napközben 15 percenként is kimegyek :D, este max 2 szer hála isten :).

30+3 uh-n voltunk 1752 g

Már alig várom hogy a pici fiam a kezembe tarthasam , és végre hason vagy oldalt tudjak alcsizni :).

2013. júl. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!