Mennyire igaz, hogy aki sokáig rosszul van terhesség alatt, annak kislánya lesz? Állítólag a fiúk "kíméletesebbek"! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 08:45
1/28 anonim válasza:
Én ezt pont fordítva tapasztalom és az ismerőseim is azt erősítik meg, hogy a kisfiúkkal nagyon rosszul voltak, a kislányok viszont megkímélik a mamát. Az én babám is kislány lesz és szinte semmilyen rosszullétem nem volt eddig.
2/28 anonim válasza:
Nekem semmilyen terhestünetem nem volt azon kívül, hogy nőtt a hasam, illetve a 39. héten egy minimálisan elkezdtem vizesedni. Lányom lett.
3/28 anonim válasza:
semennyire nem igaz. Nem befolyásolja a gyerek nemi szerve azt, hogy a hormonváltozás mennyire viseli meg az anyát.
4/28 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztaltam, az első babám lány volt, vele nem voltam annyira rosszul, a fiammal annál inkább! Most várom a harmadikat, vele az első 11 hétben igencsak rosszul voltam. Most kezdem a 12. hetet, és már kezdek kicsit jobban lenni,de ennek alapján azért még nem tippelek fiúra :)
5/28 anonim válasza:
Semmiféle rosszullétem és hányingerem nem volt, kislányunk született.
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Mi kisfiút szeretnénk,(nyilván,ha kislány az sem jelent problémát),de én piszok rosszul vagyok állandóan!12hkm
2014. júl. 21. 08:52
7/28 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim,azt fújják,hogy lányom lesz,mert rosszul vagyok...:)
2014. júl. 21. 08:52
8/28 anonim válasza:
Szia!
Én nem hiszek ezekben a jóslatokban,de fordítva hallottam én is,ismerőseim,családom körében a lányos kismamáknak kevesebb rosszullétei voltak. Viszont Anyukám mikor velem volt állapotos még nagy pocakkal is hányt,és rosszul volt. Lány lettem...szóval nincs szerintem sem összefüggés.
Most 11 hetes kismama vagyok,rosszulléteim minimálisak,hát majd meglátjuk :)
9/28 anonim válasza:
3 lányom van, egy kis esti émelygésen kívül semmi bajom nem volt.
10/28 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi bajom :) lánykám van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!