Mennyire igaz, hogy aki sokáig rosszul van terhesség alatt, annak kislánya lesz? Állítólag a fiúk "kíméletesebbek"! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 08:45
11/28 A kérdező kommentje:
:)Szuper,hogy ennyien írtok:)
2014. júl. 21. 08:58
12/28 anonim válasza:
Nekem a 20. hétig egész nap hányingerem volt, kisfiam lett.
13/28 anonim válasza:
Soha nem voltam rosszul, nekem is fiam lett :) Szerintem ennek semmi köze ehhez. :)
14/28 anonim válasza:
Nekem sem volt vészes a terhességem egyáltalán pedig kislány van a pocakban :) Annyi hogy nagyon nagyon sok édességet kívánok. :)
15/28 anonim válasza:
nekem is lanyom van, semmi tunetem nem volt a terhesseg alatt. Meg egy pici hanyinger sem.
Anyukam mikor terhes volt velem, szinten semmi baja nem volt, de mikor a hugommal terhes volt, a nap 24 orajabol 12-t a wc-n toltott. Meg emlekszem is, hogy mindig csak hanyt. Es mindketten lanyok vagyunk. Szerintem sincs osszefugges.
16/28 anonim válasza:
Én sem voltam rosszul, reggelente a 6-12. hétig, picit émelyegtem. Kislányom lett :-)
17/28 Margit84 válasza:
Non-stop hányingerem volt kb 6-9. hétig. Utána kb a 12-14. hét között hánytam jó néhányszor reggel. Most már talán rendben vagyok. De mivel még csak 16 hetes ezért csak az orvos tippjét tudom írni (80% hogy lány).
18/28 anonim válasza:
Nekem kislányom van, és bár hányingerem volt, de nem mondanám, hogy rosszul voltam. Barátnőmnek van egy kisfia, a 20. hétig alig tudott eljönni a wc mellől, utána ikreket szült, egy kisfiút és egy kislány, ugyanaz volt megint, nagyon sokáig rosszul volt. Szerintem nem igaz.
19/28 anonim válasza:
Semmilyen tünetem nem volt, soha nem voltam rosszul, ezért meg voltunk róla győződve hogy fiunk lesz. De a 25. héten kiderült, hogy mindezek ellenére kislányunk lesz. Szóval erre nem lehet adni, ezt már nagyon sokaktól hallottam (akinek 2 lány született: egyiknél rosszul volt, a másiknál pedig egyáltalán nem).
20/28 anonim válasza:
Nálam is fordítva volt, a kisfiammal hánytam, émelyegtem egész nap, tiszta rosszul voltam, a kislánnyal meg szinte semmi, még egy kis minimális émelygés se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!