A védőnő ma leszidott, amiért biciklivel mentem hozzá, szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Semmi eü problémám nincs, az orvos soha nem szólt meg érte, 20 hetes terhes vagyok.. Azt mondja, hogy nem illendő ilyet csinálni, és strandra se menjek, mert hogy nézne ki egy kismama a strandon (az orvosom szerint úszhatok is).. Majd kifaggatott milyen ételeket eszem, és letiltott a káposztáról és a feta sajtról, főként az utóbbit sajnálom, mert 14 éve minden áldott este eszem egy kis kockát vacsorára, annyira imádom.. Szerintetek ezek jogosak, hallottatok ilyenekről, hogy ezeket nem lehet csinálni / enni?2014. júl. 17. 00:32
21/21 anonim válasza:
Ne haragudj de az a védőnő hülye! :)Persze ezzel Te is tisztában vagy :) Én 19.hetes vagyok és én is biciglizek,igaz nem tekerek olyan gyorsan mint a terhesség előtt ,(száguldottam ám )most szépen kényelmes tempóban megyek vele szinte minden nap. Ha Te úgy érzed ez nem okoz gondot akkor nyugodtan bicigliz. A kajával kapcsolatban amit szeretsz és megkívánsz ,jól esik nyugodtan edd meg.Az úszásról ,strandolásról sem kell lemondani,mi az a szöveg ,hogy "hogy nézne ki egy kismama a strandin"...áááá ez a nő hülye :) Ezek a dolgok amiket a védőnő mond nem jogosak egyáltalán. Én csak is az orvosomra hallgatok,hisz ha neadj isten úgy van ő tud segíteni az én és a baba életén,nem pedig a védőnő!!!Nekem például a védőnő aazt mondta ,hogy a 120/75.ös vérnyomás kicsit magas,hát én pofán röhögtem és mondtam neki nekem ez tökéletes nem érzem magasnak. Ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!