A védőnő ma leszidott, amiért biciklivel mentem hozzá, szerintetek igaza van?
Olyan nincs, hogy egy védőnő bármiről is LETILT.
Max. javasolhat, amit vagy megfogadsz, vagy nem.
Szegény, jól megszívtad a tiéddel, mert szemmel láthatóan a szakma legalján helyezkedik el.
Káposztát max. a szoptatás elején nem javasolt enni, terhesen nyugodtan eheted.
A fetában pedig semmi nincs ami ártalmas lenne, nem is tudom honnan veszi ez a nő ezt a bődületes baromságot?
Én mikor terhes voltam folyton a salátákat kívántam nyáron, heti 3-4-szer csináltam fetás, vagy juhtúrós zöldségsalátát.
Ja és én is végig kerékpároztam, még szülés előtti nap is.
Persze óvatosan, de ha nincs semmi gond és vigyázol, körültekintően tekersz, akkor nyugodtan.
Anno az én első védőnőm nyáron a dinnyét akarta nekem megtiltani, mert szerinte az hizlal. :)))
Mondanom se kell, faltam a dinnyét egész szezonban.
Szia! Biciklizes/uszassal eggyetertek az elottem valaszolokkal, feta sajtra azt mondjak szabad de en inkabb kerulom.es nem a sav miatt. En angliaban elek es van egy rakas etellistam hogy mit szabad es mit nem enni terhesseg alatt, megmagyarazva hogy miert nem. A puha sajtokat kerulni kell mert altalaban nincsenek pasztorozve, pl camambert-et meg kek sajtot, peneszes sajtokat nem szabad. Camambertet csak akkor ha jo folyosra at van sutve. Viszont ha ra van irva hogy pasztorozott tejbol keszult akkor lehet. Ezenkivul van egy csomo halfajta is amit nem szabad enni mert magas a higany tartalma ami normalisan nem art terhesen viszont art a babanak.Akit erdekel es tud angolul keresgeljen az nhs.co.uk (az angliai egeszsegugy hivatalos) honlapjan a pregnancy menupontban minden meg lehet talalni.
Magyarorszagon ezeknek a felerol sem vilagositanak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!