A védőnő ma leszidott, amiért biciklivel mentem hozzá, szerintetek igaza van?
Nem kérdezted meg tőle, hogy akkor szülésig maradj a sufniban bezárva??? A biciklizés lassan a pocak miatt kényelmetlen lesz és balesetveszélyes, bár nem mindegy, hogy az eldugott faluban két utcányit mész vagy a forgalomban is.
Strandon meg milyen hülyeség az már, hogy hogy néz ki ott egy kismama????? Ha felhívná a figyelmed a fertőzésveszélyre, mert vannak akik fogékonyabbak rá, az más. De hogy a pocakoddal nem illenél oda... Akkor könyörgöm tiltsák ki az összes sörhasú, szőrös hátú kopasz hapsit.
Az a baj, hogy ha ilyen merev és régimódi, akkor a gyerekkel kapcsolatosan is ilyen tanácsokat ad majd.
Igen, merev és régimódi. Szerintem nyugodtan egyél azt, amit megkívánsz. A védőnő tanácsait pedig hallgasd meg, és csak annyit fogadj meg belőle, ami szerinted is ésszerű.
(Strandra én sem mennék terhesen (mondjuk, egyébként sem, mert félek a fertőzésektől). De te érzed, ha bírod, akkor nyugodtan.)
terhesség alatt táplálkozás google
ha foglalkoztat a téma
mondjuk olyat én is olvastam, hogy biciklizni kezdetektől fogva nem szabad, strandolni viszont szabad, csak a fertőzésveszély miatt nem szabad fürdeni ha nyitva van a méhszáj, illetve a hasat nem szabad napoztatni ha már kinyúlt a bőr, de szerintem ez téged még nem annyira érint.
káposztát csak szoptatás alatt nem szabad enni, mert puffasztja a babát, de ilyenkor még lehet, feta sajtot is szabad, csak vigyázz mert savat csinál és így is elég savas leszel.
Nos, ha a biciklizes alapesetben problémát jelentene a terhessegre, a hollandok mar rég kihaltak volna. A szomszédom egyik reggel meg nagy hassal tekert dolgozni!!! , másnap meg mar a babat tologatta. Semmi baja egyiknek sem. Hameg strandra nem lehetne menni, nem árulnának kismama fürdőruhát.
A kaposzta meg a fela sajt nem okoz problémát a terhessegnel. A szoptatasnal lehet gond a kaposzta, mivel gazosit.
"Hameg strandra nem lehetne menni, nem árulnának kismama fürdőruhát." a dohányzás is ártalmas mégis árulnak cigit
na mindegy, végül is saját felelőssége mit csinál, azt mondják, emelni sem szabad, hát én meg emelek, mert muszáj a házimunkából adódóan. De a tanácsot azért meglehet fogadni, már ha az ember megtudja.
Szia.
En vegig bicikliztem a terhessegem alatt es nem volt semmi bajom, nekem a biciklizes kenyelmesebb volt,mint setalni. Strandolni a sokszor voltam pocakkal, lanyom julius vegen szuletett es a tesoval strandoltunk meg juliusban is. Ha zart a mehszaj, akkor mehetek, mondta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!