Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Saújhelyi kismamák vannak itt...

Saújhelyi kismamák vannak itt regisztrálva?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Régen én is Kovácshoz jártam, de most úgymond véletlenül keveredtem Berzéky-hez. Volt egy kevés barnázásom, amikor még csak két napja teszteltem. Az ambulanciára rohantam fel(szombat hajnal), ahol pont Berzéky volt az ügyeletes. Azóta automatikusan hozzá járok.Eddig meg vagyok vele elégedve, csak jót tudok róla mondani én is, bár az tény, hogy közel sincs olyan közvetlen mint Kovács!

Sok szerencsét és kitartás!

2010. jan. 8. 09:42
 22/25 anonim ***** válasza:

Én a pesti vagyok a második válaszoló. Én csak Rácz Ernőt ismerem, de nem a szakma felől, egyébként, és nagyon jó embernek tartom és tudom, hogy szakembernek is nagyon jó. Én igen, pesten szültem, én is 70ezret adtam itt a fogadott orvosomnak, na de újhelyben azért nem hiszem, hogy adtam volna ennyit. 30-40 bőven elég. Egyébként errefelé az a szokás, hogy a 10 szeresét adják szülésre az alkalmi összegnek. Na ez nekem 6ezer volt 2 éve, de 70et adtam és fogadtam szülésznőt is, neki 40et adtam, nagyon meg voltam vele elégedve, a szülés másnapján is bejött segíteni zuhanyozni és ellátni a babát, pedig aznap nem is dolgozott. Amíg bent voltam babámmal, ő végig bejárt hozzám, nagyon megszerettem. Újhelyben Komjáthynét tudom javasolni, Katit, mint szülésznőt, nagyon szuper, személyesen is ismerem. Laza, jófej, mindig vidám, középkorú, de nagyon fiatalos hölgy.

Én nem oltattam, orvosaim nem ajánlották. 29 hetes vagyok, pussz nektek!

2010. jan. 8. 21:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Segítsetek már nekem ebben a kérdésben, mert nem igazán tudom, hogy ez hogy működik. Ha megindul a szülés és bemegyek a kórházba,nem a fogadott orvosom az ügyeletes éppen, akkor a kórházból fognak neki telefonálni, hogy jöjjön be?
2010. jan. 9. 09:37
 24/25 A kérdező kommentje:
Még idejében beszéd meg a magándokiddal, hogy ebben az esetben akkor szólhatsz e neki. És amikor odakerül a helyzet, jelzed bent a nővérkének, hogy megvan beszélve a dokiddal, hívja fel neked!
2010. jan. 9. 10:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Milyen volt a szülésetek Újhelyben-mostmár-MAMIK?:-)
2010. aug. 25. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!