Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Saújhelyi kismamák, Toxoplazma...

Saújhelyi kismamák, Toxoplazma szűrésért kell fizetni?

Figyelt kérdés
A doki kérte a vizsgálatot, nem én. Így ingyenes?
2010. febr. 18. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosan ingyenes, hány hetes vagy? A toxoplazmát nekem kérés nélkül megnézték a legelső vérkép során a 10-11. hét körül a cytomegalo vírus és a rubeola mellett.
2010. febr. 18. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!Én 17 hetes voltam és tegnap szóltam a dokimnak, hogy bennem van egy kis aggódás emiatt, mert van egy macskám, igaz nem érintkeztem vele, mióta tudom, hogy terhes vagyok.

Erre ő mondta, hogy semmi baj, elküld egy Toxoplazma szűrésre, amikor megyek hozzá uh-ra. Csak buta voltam és nem kérdeztem meg , kell e érte fizetni. Azért nem vagyok biztos abban, hogy ingyenes, mert én már kértem a védőnőmtől ezt a vizsgálatot, és azt mondta csak nagyon indokolt esetben csinálják már és csak az orvos küldhet erre a vizsgálatra. Régen rutin vizsgálat volt, most már nem.

Te most voltál a közelmúltban? Vagy régebben?

2010. febr. 19. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pesti kórházba járok, itt ingyenes. Még szeptembeben csinálták meg nekem, én dokim is kérte, majd óva intett, hogy kerüljem a macskákat, mivel negatív-negatív lett az eredmány. Na de mióta laksz cicával, mert már gyerekkorodban áteshettél rajta, nem? Amúgy újhelyi születésű vagyok, csak azért mertem válaszolni:) Ja és én is f*s*k ettől a vírustól. De nem hinném, hogy tünetmentes lenne.
2010. febr. 19. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Kb. 5 hetesen volt egy pár náthás napom,ami akár lehetett maga a fertőzés is. Ezért aggódom.

A macskám már évek óta megvan, de nem bent tartott állat. De mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok, néha-néha bejött a lábtörlőig.

Remélem itt is ingyenes,mert elég szoros ebben a hónapban a nadrágszíj.....

2010. febr. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!