Saújhelyi kismamák, Toxoplazma szűrésért kell fizetni?
Szia!Én 17 hetes voltam és tegnap szóltam a dokimnak, hogy bennem van egy kis aggódás emiatt, mert van egy macskám, igaz nem érintkeztem vele, mióta tudom, hogy terhes vagyok.
Erre ő mondta, hogy semmi baj, elküld egy Toxoplazma szűrésre, amikor megyek hozzá uh-ra. Csak buta voltam és nem kérdeztem meg , kell e érte fizetni. Azért nem vagyok biztos abban, hogy ingyenes, mert én már kértem a védőnőmtől ezt a vizsgálatot, és azt mondta csak nagyon indokolt esetben csinálják már és csak az orvos küldhet erre a vizsgálatra. Régen rutin vizsgálat volt, most már nem.
Te most voltál a közelmúltban? Vagy régebben?
Kb. 5 hetesen volt egy pár náthás napom,ami akár lehetett maga a fertőzés is. Ezért aggódom.
A macskám már évek óta megvan, de nem bent tartott állat. De mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok, néha-néha bejött a lábtörlőig.
Remélem itt is ingyenes,mert elég szoros ebben a hónapban a nadrágszíj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!