Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Saújhelyi kismamák!? Mennyibe...

Saújhelyi kismamák!? Mennyibe kerül a szülés Rácz dokinál? Vagy ha nem nála szültetek, másnál mennyibe került?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Kovácsnál szültem, 30000 Ft-ot adtunk. Szabott árról nem tudok, de szeintem maxmum 50e-ig mennék császárnál és 30e sima szülésnél
2010. jún. 10. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!Hát bajban vagyok a kérdéssel, mert Rácz drágábban vizsgál mint Kovács (régen jártam hozzá).

Nem tudom mennyit adjak neki.

2010. jún. 11. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg jó kérdés,erre énis kíváncsi lennék.én Sárospataki vagyok.hány hetes vagy?én 16.
2010. jún. 11. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia. 33 hetes vagyok. Rácznál egy vizsgálat ötezer forint. Itt a nagy városokban élők azt írják, hogy a vizsgálati díj tízszeresét szokták adni szülésnél. De szívesen megkérdeznék valakit aki már szült nála, hogy mennyit adott, csak sajnos úgy néz ki nincs itt senki olyan regisztrálva aki tudna segíteni ebben a kérdésben.
2010. jún. 11. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is újhelyi vagyok és Ráczhoz járok. Tényleg 5000Ft a vizsgálat. Én is tanácstalan voltam, de sok kismamával beszélgettem, akik nála szültek korábban (1-2 éve). Mi a férjemmel 20eFt-ot fogunk neki adni, plusz veszünk valami ajándékcsomagot (valami bor, meg ilyesmi). Szerintem ez elég kell hogy legyen, hiszen a 4 hetenkénti vizsgálatok során jócskán adakoztunk már.

2010. jún. 14. 08:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor az 50e sok? A nővérem 3 éve szült de nem nála. Ő akkor 30e Ft-ot adott. Nem tudom hogyan kéne készülnöm!
2010. jún. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!