Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Saújhelyi kismamák vannak itt...

Saújhelyi kismamák vannak itt regisztrálva?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja Takácsnéhoz tartozom:(
2010. jan. 6. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok.Szerintem az a baj,hogy sokan így rontják el az orvosokat,ők meg mindenkitől elvárnák,hogy adja a sok pénzeket nekik.f élre ne érts nem téged akarlak bántani.Éppen elég azon idegeskedni,hogy a babának megteremtsünk,majd mindent,ami kell neki.Van aki nem is fogad orvost,mégis megszüli a gyerekét,és nem is biztos,hogy velünk majd jobban fognak bánni.
2010. jan. 6. 20:03
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ez így van:) De minden doki nagyon tudja tartani a "zsebét" az tény. Mindegy, van még időnk kérdezősködni a dologról:).

Problémamentes a terhességed?Melyik környéken laksz?

2010. jan. 6. 20:06
 14/25 anonim ***** válasza:
Eddig hálistennek problémamentes.De már egyre nehezebb a mozgás,alvás stb.Az elején volt egy kis bevérzésem,szerencsére nem volt nagy baj,feküdnöm kellett kb.2 hétig.11 hetes voltam.Te is vigyázz magadra.A második trimeszter könnyű volt.
2010. jan. 6. 20:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon az elején volt egy kis vérzésem, de kaptam Utrogestan-t és azóta panaszmentes vagyok:) De azóta rettegek, félek mikor történik valami. Azt hiszem ha már elérem azt a kort mikor megmozdul, talán megnyugszom majd. Téged eltiltottak akkor a "házasélettől"? Oltást megkaptad?

Egyébként kíváncsi lennék ki vagy, lehet hogy még ismerjük is egymást!

2010. jan. 6. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:
Az lehet.Dolgozol? Hány éves vagy?Én varrodába dolgoztam.Az oltást megkaptam,hétfőn lesz egy hete.Nem tudom jól tettem-e,hogy beadattam,de mikor láttam,hogy már csecsemők is belehaltak a vírusba,akkor döntöttem így,hogy beadatom.A házasélettől az orvos minket nem tiltott el,vagyis én nem kérdeztem,ő meg nem mondta.De mi nem voltunk együtt,mert nagyon féltünk,hogy baj lesz.Sőt most is csak ritkán vagyunk együtt.Az utrogestánt én is szedtem,de azt csak a 12. végéig szabad.
2010. jan. 7. 10:17
 17/25 A kérdező kommentje:

Jövőhét kedden megyek oltatni. Szerintem jó döntés, jobban rettegek a betegségtől mintsem a mellékhatásoktól.

Egyébként 27 éves vagyok és én eladóként dolgoztam. Itt nem írom le hol, de ha gondolod írhatsz privátba is.

Az utrogestan-t nekem is már csak a héten kell használnom, de én fokozatosan csökkentem az adagomat, nem merem hirtelen abbahagyni.

Nekünk tiltott a szex addig amíg meg nem mozdul a pici, de szerintem utána is kihagyjuk a dolgot!Úgy nyugodtabb leszek én is:)

2010. jan. 7. 13:30
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én is saújhelybe járok és ott is fogok szülni. Én 37 hetes vagyok. Magándokihoz járok én is 5000Ft-ot adok vizsgálatonként. Nekem már így a vége felé elég sűrűn kell járnom, így 2-3 vizsgálat után adom csak a pénzt.Most látogatási tilalmat rendeltek el. mert van egy h1n1-es beteg. nem kismama.Megkérdeztük a szülésznőt, hogy a szüléshez be fogják e engedni a férjemet, de azt mondta, hogy ezt még ő sem tudja megmondani.Én is 30000Ft körül gondoltam a szülésért, erre felé nem adnak 70000Ft.ot, de természetesen ha te úgy gondolod akkor annyit adsz. Nem tudod, hogy szülésznőt lehet e fogadni itt újhelyben?
2010. jan. 8. 06:16
 19/25 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon sajnállak, azért az nagyon rossz lenne, ha emiatt nem lehetne apás szülésed!De mit mondanak meddig lesz ez így?

Ezért írtam, hogy nekem még sok időm van szülésig, majd megérdeklődöm és felmérem a helyzetet, hogy tudjam kinek mennyi a tarifája.Megkérdezhetem melyik dokihoz jársz?

2010. jan. 8. 08:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tudják, hogy meddig lesz ez így, de remélem, hogy be fogják engedni a férjemet. Én Kovács főorvosúrhoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Még a terhesgondozásra sem mondott árat, azt mondta,hogy rám bízza.Mindig mindent elmagyaráz rendesen. Nagyon sokan járnak hozzá és eddig akivel beszélgettem mindenki jó véleménnyel volt róla. Nekem már nem sok van, 28-ára vagyok kiírva. Tegnap voltam NST-re meg ultrahangra és mondta a főorvos úr,hogy most már bármikor meglehet. Mondjuk Berzékyről is csak jót hallottam,egyedül Ráczról nem tudok semmit. Hát boldog babavárást kívánok neked!
2010. jan. 8. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!