Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Saújhelyi kismamák nem tudok...

Saújhelyi kismamák nem tudok dönteni! Írnátok nekem véleményeket?

Figyelt kérdés
Még nincs fogadott orvosom, de nem tudom hogy Kovácshoz menjek vagy Ráczhoz!
2010. jan. 14. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Passz!Nekem egyik se szimpatikus,de talán Rácz jobb szakorvos.Azt nem tudod,tudjátok,hogy Vajócki rendel-e.Úgy hallottam,hogy lehet,hogy visszajön.Nekem ő nagyon szimpi volt,nagyon kedves,meg lehet vele mindent beszélni.
2010. jan. 14. 14:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos őt nem ismerem! Egyébként ha ők nem szimpatikusak, akkor kit ajánlanál?
2010. jan. 14. 14:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Én Ráczhoz járok,mert úgy hallottam ő a legjobb,de nekem nem tetszik a modora,de nem biztos,hogy mindenkivel ilyen.Azt még nem tudom,hogy megfogadjam-e szülésre...
2010. jan. 14. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Te amúgy eddig kihez jártál?Neked melyik szimpibb?
2010. jan. 14. 14:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig Berzékyhez jártam, de........nem részletezném. Kovács szerintem aranyosabb, de sokan Ráczot mondják jobb dokinak?Miért milyen a stílusa?Mire készüljek? Akkor neked nem ő a fogadott dokid?
2010. jan. 14. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Még nem szóltam neki,hogy nála szeretnék szülni,de hozzá járok.Néha eléggé lekezelően tud beszélni.De sokan mondják,igen,hogy ő a legjobb.
2010. jan. 14. 20:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Amúgy hány hetes vagy?
2010. jan. 14. 20:27
 8/15 A kérdező kommentje:
12hetes vagyok.És te? Mennyit kér tőled alkalmanként? Milyen gyakran szoktál járni hozzá?
2010. jan. 14. 20:56
 9/15 A kérdező kommentje:
A magánrendelőjébe szoktál járni, vagy a kórházba ad neked időpontot?
2010. jan. 14. 21:01
 10/15 A kérdező kommentje:

És bocs , hogy ennyi kérdést teszek fel, de azért el szokta magyarázni a dolgokat, illetve szokott válaszolni a felmerülő kérdéseidre? Nekem ez lenne az egyik legfontosabb, hiszen most Berzékynél ezt kifogásoltam a legjobban.

Köszi a türelmedet a sok hülye kérdésem miatt!

2010. jan. 14. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!