Saújhelyi kismamik, anyukák! Itt nálunk lehet valamelyik bútorboltba jó, elfogatható áron kiságyat venni? Még nem néztem szét sehol.
Szia! Én a Dózsa Gy. úton lévő bababoltban láttam szép kis választékot, de hogy őszinte legyek nem néztem árakat, de biztos húzós. Nem gondolkodtál azon, hogy csináltatsz, vagy hogy szétnézel a Vaterán?
Egyébként melyik dokihoz jársz?Szükségem lenne segítségre nekem is!
Ebben tökéletesen igazad van. Nekem más a helyzet, én csináltatok, mert a közvetlen baráti körömben van egy nagyon jó asztalos, aki gyönyörű munkát végez.
Másrészt ha Ráczhoz jársz te vagy emberem!Holnap akarom először felkeresni a magánrendelőjében. Sokan szoktak lenni? Mikor érdemes menni, 5-re vagy inkább később? Mennyire fer, egyenes orvos, mi a véleményed róla?
16.08-as. Köszi a segítséget. Sokan dicsérik Kovácsot hogy nagyon kedves, de igazából nekem egy igazán jó szakember kell, aki válaszol minden kérdésemre!Ennyit várok el tőle!Kovács aranyos, de szerintem nincs olyan jó és tapasztalt a szakmában mint Rácz. Hat évet vártam erre a babára, és ezért próbálom a legjobb ember választani. Akihez eddig jártam, nem felel meg, mert nem mond semmit és esélyt sem ad arra hogy kérdezzek!De azért köszi!
A kérdezőtől pedig elnézést kérek, hogy itt tárgyalom meg a problémámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!