A nők miért akarják megváltoztatni a külsejüket? Értem ez alatt hajfestést, smink, szőrtelenítés a legkülönbözőbb helyeken stb. Ez olyan mintha mindenki utálná saját magát, úgy ahogyan megszületett az nem elfogatható?
te szereted a szőrös nőket? mert ha igen, akkor százból te vagy az egy. hajat azért festenek, mert úgy érzik, jobban áll nekik másik szín, sminkelni meg azért szoktunk, hogy kiemeljük az arcvonásunkat, szemünket, stb. ezektől a többség, aki nem viszi túlzásba, tényleg jobban néz ki.
az meg egyébként miért nem válasz, hogy mert én így jobban érzem magam? szerintem ha valaki ezektől a dolgoktól jobban megszereti saját magát, akkor hadd csinálja, nem értem neked ez miért probléma. egyébként én is jobban érzem magam, ha jól áll a hajam, nem szőrös a lábam és ki vagyok szépen sminkelve.
egyébként attól, hogy valaki leborotvàlja a làbàt, nem fog megvàltozni a külseje, nem tudom mennyire vagy tisztàban az ilyen dolgokkal, mennyi vagy 12?
ez egyàltalàn nem egy olyan drasztikus vàltoztatàs mint egy tehenet zsiràfhoz hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!