A nők miért akarják megváltoztatni a külsejüket? Értem ez alatt hajfestést, smink, szőrtelenítés a legkülönbözőbb helyeken stb. Ez olyan mintha mindenki utálná saját magát, úgy ahogyan megszületett az nem elfogatható?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit tartózkodjon az idióta válaszoktól. Az nem válasz ,hogy én így érzem jól magam .Ez nem válasz a kérdésre. Ha a tehénre frakkot adunk, az attól tehén marad!2011. jún. 17. 21:38
21/32 A kérdező kommentje:
Arra akartalak rábeszélni titeket BÍZZATOK magatokban a természetes szépségnél nincs szebb, ideje felvállalni,így a párotok nem fog csalódni főleg reggel.
2011. jún. 17. 22:38
22/32 anonim válasza:
az én pàrom nem csalódik reggel, mivel sminkben és anélkül is szép vagyok :) ezt akartad hallani? mert az igazsàg ez. De nem mindenkinek adatott meg ez, mindenki próbàlja meg a legtöbbet kihozni magàból. és én sok sikert kívànok nekik :)
23/32 anonim válasza:
Meztelenul szulettem. Most ne vegyek fel ruhat se?
24/32 anonim válasza:
ja, ne is furodj, az ember természetesen budos lény.
25/32 anonim válasza:
Optikai tuning mindenkire ráfér, természetes szépsége mellett is.
26/32 anonim válasza:
bammeg...
miért akarod tudni? hmm?
miért kell ilyen kérdést feltenni?
27/32 anonim válasza:
figyelj... van skypeom. töltök le újabb fajtát. nem utálom a régebbit, csak ez jobb...
28/32 anonim válasza:
Én azért nagyjából egyetértek a kérdezővel, a szőrös dolgokat leszámítva (mert az igenis zavaró). de pl nem sminkelem magam, csak alkalmakra, és a hajamat se festem. Nem is fogyózom ész nélkül, csak sokat sportolok. És mégis szép vagyok, még a magam szemében is.
Meg másokéban is ;)))
29/32 anonim válasza:
A szőrös láb téma sztem meg lett vitatva. Én is szeretek sminkelni és nem azért, mert utálom magam, hanem, mert egyes dolgokat ki akarok emelni magamon. S a tehén tényleg tehén marad, ha frakkot adunk rá, de jó esetben egy jobb küllemű tehén marad;):D
30/32 anonim válasza:
Hűha ez egy vicc, attól hogy valaki átfesti a haját vagy szőrtelenít ugyan úgy természetes szépség marad csak komfortosabbá teszi az életét, na és az esztétikai kül csínyről ne is beszéljünk. Milyen gáz amikor egy bombázó csajnak olyan hónalj szőre van hogy fonni lehet???
Kérdező te más világban élsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!