22 hetes terhes vagyok. Apukám meghalt, cigiztem. Segítene valaki? Bővebben lent!
Először is őszinte részvétem.
Másodszor a gyereked egészsége fontosabb, mint az önsajnálat (a gyász a pszichológia szerint az, nem szerintem).
Nem megoldás a cigi, és sem apukád nem örülne neki, hogy terhesen szívod, sem a gyereked. Tanuld meg (ha kell szakember segítségével) máshogy megélni a gyászod, mert ezzel senki nem lesz boldogabb.
először is részvétem..
és nyugodj meg,nem okozol ezzel maradandó károsodást a babának
A dokim is mondta nekem hogy a hirtelen megvonás még ártalmasabb is egy terhes szervezetnek,így hA NAPI fél szálat szívsz,úgy hogy eddig egyet se,baj nem lehet..szeritnem
kitartást
Részvétem.
Először is leszögezném, hogy én utálom a cigit, még a füstjét is, de anno 30-40 évvel ezelőtt sokkal többen dohányoztak, mivel nem volt még akkor így hangsúlyozva az ártalmassága. Édesanyám (értelmiségi családból) mindkét terhességét végig dohányozta. Nem dobozszám, de pár szálat elszívott naponta. Tesóm is és én is egészségesek vagyunk. Ja és higyjétek el akkor sokkal több kismama cigizett. De mint mondtam én gyűlölöm a cigarettát, de az a mennyiség, amiről a kérdező beszél, nem számottevő. Remélem, hamar abba tudod hagyni. Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!