Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok 6 hetes voltam és még cigiztem. Lehet tőle baja a születendő babámnak?
Nem, ha letetted, akkor minden rendben lesz.
Az elso 6 hetben nincs meg olyan szoros kemiai kapcs. kozted meg a baba kozott, a koldokzsinor kesobb alakul ki.
De most mar ne cigizz :) Minden jot!
31 hetes kismama
Én is cigiztem míg meg nem tudtam. Nem is keveset. Sőt egyszer még jól be is csíptem , mert a teszt negatív lett és azt hittem csak késik pár napot. Aztán egyik napról a másikra leraktam a cigit, hozzá teszem, el sem tudtam volna szívni olyan rosszul voltam az elején. Most van egy gyönyörű, mosolygós, egészséges kislányom, akivel teljesen probléma mentes volt a terhességem.
Gratulálok! Szép baba várást!
Ne aggódj, semmi baja nem lesz!
2002-ben teljes petevezeték lezártságot állapitottak meg.A doki 2007. augusztusban ki akart "pakolni", mert valami méhen belüli "daganatot" látott. Persze, nem hagytam magam, még halogattam, nem szedtem a gyógyszert sem.Aktiv dohányos voltam,szinte egyik után a másik cigire gyújtottam.Nem volt valami jó a közérzetem, de minden eredményem (vér, vizelet)szuper volt. Nem tudták, mi a bajom.Másik doki szeptemberben 13 hetes!!! terhességet állapitott meg. 36 éves múltam, első babám (kislány) 2008.március 10-én,40 hetes terheség után, 3,45 kg-mal, 52 cm-el, császárral született.Makk egészségesen! Jelenleg (4 hónapos)8,33 kg, 66 cm. igen aktiv, minden csinál, amit a nála pár hónappal idősebbek. Mondhatni túlfejlett!! Ja, és az apukájának van 2 értelmi fogyatékos kisfia. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, gondolhatod, mennyire élveztem a terhességet, hogy hátha valami baja lesz az én picimnek is. De eddig még semmi apai öröklődése nincs.
Nyugi! Szerintem nem lesz semmi baja a Te picidnek sem!
A lepontozók nagyon ritkán szoktak írni.
Ők csak lepontoznak, azért járnak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!