Június elején születendő babát miben kell hazahozni a kórházból?
Ezt csak akkor fogod megtudni!Én máj31.én szültem, vékonyabb rucikat pakoltam be4De épp előtte nap jött egy nagy lehűlés, amikor kint 13fok volt!Nagykabátba jöttek hozzám a látogatók is !
A kedvesemnek mondtam hogy meleg rucikat hozzon a babának!Szóval így előre ne tervezz!Fölösleges!
Ami rakj mindenképp:
Body ,zokni, sapi, rugi, pólya.A kabát meg majd meglátod hogy kell e!
Júniusbtól meleg várható, akár kánikula is.
szerintem vékony rugik legyenek mindeképpe, ha lehet ne plüssös hanem sima pamut anyagból, arra figyelj hogy mindenképpen könnyebb a pelenkázás ha lábközött csatos.
aztán már igény szerinti body, de én tuti hosszúujast adnék rá újszülötten, még nyáron is. nekem késö szeptemberi de éppen 30 fokok voltak 3 hétig még és végig hosszúujju body + vékonyka kising + rugi.
meg takaró kell, vékony pamut takaró, a legjobb, abbó legyen több és ha kell egyet vagy kettövel takarod be. abban a hordozóban is betudod takarni, vagy a mózesben, vagy csak otthon.
56-os méretű:
- Vékonyabb rugdalózó, ami akár ujjas, vagy ujjatlan.
- Hosszú ujjú body
- Vékonyka sapka
- Vékonyabb pulóver
- Pólya, vagy hordozó
- Textilpelenka
Ha hidegebb lenne: takaró, vagy vastagabb rugdalózó.
De előre megmondani nem lehet, de készülj vékonyabb és vastagabb cuccokkal, és így nem érhet meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!