Tegnap tudtam meg, hogy terhes vagyok. a múlt hetet végig cigiztem, alkoholt is ittam. Lehet baja a magzatnak?
Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok2007. nov. 28. 09:06
1/5 anonim válasza:
Ennyitől nem valószínű sőt nem! Mostantól vigyázz magadtokra!
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, annyira védve van a baba, hogy nem! Gondolj bele, hányan járhatnak így... többek között én is így voltam, 2 egészséges gyerekem van! Gratulálok és vigyázz magatokra!
3/5 anonim válasza:
Ha egyébként életképes a magzat, akkor szerintem nem. Én is cigiztem,igaz keveset, sőt még költözés kellős közepén is voltunk,úgyhogy szépen segítettem felemelni a tömörfa szekrényt a kocsi csomagtartójára.... :) És Picúr élni akart és él is! Vigyázz Magatokra, innentől ne cigizz és ne igyál alkoholt.
4/5 anonim válasza:
Azt olvastam,hogy a 4. héttől alakul ki közvetlen kötödés közted és a baba között.
Én is így jártam,de ne aggódj,nem lesz semmi baj!:)
5/5 anonim válasza:
Nekem tegnap erősítették meg a gyanúmat,hogy terhes vagyok és pont 5 hetes.Sajnos káros szenvedélytől vagyis a dohányzástól nem mentes,így a baba érdekében én is próbálok csökkenteni általában azt ajánlják a 16.hétig hagyjuk abba.Az első terhességemnél is dohányoztam és gyönyörű,egészséges gyermekem van.Nem lesz semmi baj,de most már csak mértékkel az alkohollal és csak egy kis vörösbort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!