Árt a magzatnak, ha akkor iszom alkoholt amikor ő már a pocakomban van, de én még nem tudok róla? (például az első hónapban)
Én ittam, szülinapi buliban. A dokinak mondtam, és azt mondta, hogy az első 6 hétben a magzati sejtek korlátlan regenerációra képesek, így vigyáz a magzatokra a természet, hiszen ennyi idős terhesen még nem is tudjuk, hogy ott a kicsi.
Úgyhogy nyugi, kutya baja nem lesz:)
Nekem is volt egy jól sikerült szombat estém, mikor még nem tudtam róla, hogy babát várok. 3-4 hetes lehettem, nyár volt, szalonnasütésnek indult, és elég jó kis buli kerekedett belőle. Alkohol, cigaretta, még a szivar is becsúszott... Hál' istennek nem történt semmi baj.
Engem még röntgeneztek is, mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok. No nem a buli sikerült ilyen jól, hanem nem vettem észre egy lépcsőfokot, amin sikerül elég szerencsétlenül átlépnem. Muszáj volt röntgent csinálni, mert alig tudtam lábra állni....
Mondtam a dokinak is, hogy volt röntgenem, de mondta, hogy nem okozhatott problémát, mert a bokámat röntgenezték. Meg a hasamra tettem azt a nem tudom mit, amit röntgennél adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!