Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg ellott cigiztem...

Terhesseg ellott cigiztem mikor terhes lettem, nem tudtam cigizni most peddig 20 hetes vagyok es kivanom ti szerintetek napi 2-3 szallatt szivjak el lessz valami baja a babanak? Vagy inkabb kivanjam meik jobb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 20:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson rágyújtani!!!!!
2012. jún. 4. 20:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig kibírtad,még 20 hetet minimum kibírsz!26 hetes vagyok,amint megtudtam,hogy gyereket várok nem gyújtottam rá.Persze kívánom és ez így is fog maradni.Anyukám 10éve hagyta abba,a mai napig vannak pillanatok mikor rágyújtana.Nekem a babám egészsége a legfontosabb.Hidd el túl lehet élni...
2012. jún. 4. 20:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem cigiztél több hétig, akkor semmiképp ne. Elszokott tőle a szervezeted, és sokkhatásként érne, ha hirtelen újra elkezdenél. Ráadásul most még csak kívánod, de megvagy nélküle, viszont ha rágyújtassz, akkor folyamatosan szívni fogod. Már félidős vagy, őszig csak kibírod cigi nélkül. Inkább rágcsálj, és foglald el magad.
2012. jún. 4. 20:55
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

A helyesírásodból látszik nem vagy egy észlény, de ekkora baromságra még gondolni is....

Szégyen. Nem is érdemled meg azt kicsi magzatot.

Az mutatná meg az igazi anyaságod, ha még a szoptatás alatt sem, sőt soha többet nem cigarettáznál, hisz már példaképe leszel egy új emberkének.

2012. jún. 4. 20:56
 5/21 A kérdező kommentje:
azert mert valamit elirtam azert ne itelkez azt sem tudod h kivagyok nem is ismert ezert ilyen a vilag mert televan ilyen bunkokal mint pl te:)
2012. jún. 4. 20:58
 6/21 A kérdező kommentje:
a tobbieknek koszonom a valaszukat
2012. jún. 4. 20:59
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
én nem dohányoztam a terhesség előtt.de amikor terhes lettem úgy folyt a nyálam a cigiért mint másnak az édességért.de én akkor sem gyújtottam rá.nem hiszem hogy egy magzatnak a cigifüstre lenne szüksége.
2012. jún. 4. 21:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vmit írtál el, hanem semmit nem tudsz normálisan leírni.

Remélem azt azért felfogod ésszel, hogy mekkora butaság és mennyire ártalmas az a napi 2-3 szál is.

2012. jún. 4. 21:06
 9/21 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó Te vagy még aki megmerted írni neki.

Egyébként én nem bunkóztalak le, de megmutattad ki vagy.:))

2012. jún. 4. 21:09
 10/21 A kérdező kommentje:
de en nem szivtam el meg egy szallatt sem csak ki kertem a velemenyeket ennyirol volt szo hat igen majd meg latnam hogy ha te is az utszan nottel volna fol felig meddig akkor mennyire lennel okos ugyes jolnevelt teged bisztos nem hagyatk el a szuleid ezert irtam h ne itelkez
2012. jún. 4. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!