Terhesseg ellott cigiztem mikor terhes lettem, nem tudtam cigizni most peddig 20 hetes vagyok es kivanom ti szerintetek napi 2-3 szallatt szivjak el lessz valami baja a babanak? Vagy inkabb kivanjam meik jobb?
Ha valóban ilyen szörnyű életed volt, pontosan most neked kell a világ legjobb ÉDESANYJÁNAK lenned.
Neked kell megmutatni, hogy te csak jót és boldogságot adsz annak a babának. És ez vonatkozik a fogantatás pillanatától az életed végéig. Mert ugye tudod mindig ott kell legyél mellette mint jó anya, és jó példakép. Amilyen példát mutatsz olyan lesz ő is.
Egyébként egyre undorítóbb és cikibb ha egy nő cigarettázik. Azt a rengeteg pénzt mind magatokra fordíthatod.
Az ilyen kérdések sajnos mindig vitát szülnek.Szűrd ki azt,ami neked fontos a kommentekből,többivel ne foglalkozz.
Boldog babavárást!
26hkm
na nincs semmi baj, nem szabad cigizni, láttam már több cigis anyátol szuletett gyereket, kicsik, visszamaradottak, gyengék, szegénykéknek nagy a fejuk a testukhoz kepest. volt aki koraszulott lett. olyan betegesnek néznek ki... kibirod még azt a kis idöt csak biztos jott egy hullamvolgy de majd tulleszel rajta és lehet hogy utána se akarsz majd cigizni ha már ennyit kibirtál.
ja és ne ugy gondolj rá hogy neked most TILOS cigizni hanem hogy te ugy döntöttél hogy mem cigizel. sokat számit a hozzáállás hogy "nem szabad" vagy "nem akarom".
Én 17éves koromtól dohányoztam tavaly 32-évesen terhes lettem és többet soha nem gyújtottam rá én nem is kívántam nagyon nagy erőt adott ez a gyönyörű kislány aki itt fekszik most 6 hónaposan a kiságyában mellettem.Pedig sok stressz ért mióta megszületett 2,5 hetesen műtötték lágyék sérvvel,aztán fül gyulladása lett 3szor gennyezett neki 6hetesen,2,5 hónaposan már nem akart szopizni most egy hónapja nem akar tápszert enni,és mégsem gyújtottam rá,a párom dohányzik és az anyukájának köszönhetően aki végig cigizte a terhességét nem is tudd leszokni mert iszonyúan függő már 15 évesen rágyújtott és azóta szívja.Legalább tőlem azt kell látnia a kislányunknak hogy nem dohányzok én vagyok a pozitív példa mutató.:)
Szerintem ne csak 20hétig bírd még ki hanem minél tovább.
Ne haragudj, de most komolyan!
Ehhez neked véleményekre van szükséged?
Nyilván minden normális ember tudja,hogy a cigi árt, még terhesség nélkül is, nemhogy terhesen.
Ehhez nem hinném,hogy kell mások véleménye.
Ez kb. olyan mintha valaki azt kérdezné,hogy ha minden nap berúg, akkor az ártalmas-e!
17.
Ha igaz, hogy a kérdező nem éppen burokban nőtt fel, akkor bizony jogos a kérdés.
Tudod, bizonyos (társadalmi, iq) szint alatt az emberek képesek magukkal meg egymással elhitetni, hogy nem lesz a gyereknek semmi baja attól a pár cigitől. Pedig nem kéne.
Én a terhességem előtt évekig cigiztem. Megfogadtam, ha terhes leszek, le fogom tenni, mert az én egészségemnek úgy ártok, ahogy akarok, mert az én életem, de a gyerek egészségét nem szabad, hogy ezzel tönkretegyem, így amint megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem.
20 hónapos a kisfiam és még mindig nem cigizek. Még egy slukkot sem, pedig több betegségen, 1 műtéten is átestem, plusz kész csőd a házasságom. Rengeteget idegeskedtem ez idő alatt, de eldöntöttem, hogy nem akarok rágyújtani, pedig a mai napig 1000-szer megkívántam már a cigit. De nem akarok rágyújtani. Akarat kérdése az egész.
Kedves Kérdező!
Szerintem légy büszke magadra, amiért idáig kibírtad cigi nélkül! Óriási dolog! Én is vállon veregetem magam, hogy 5 hónapja nem gyújtottam rá (4 hónapos várandós vagyok), pedig én úgy gondoltam, hogy 1 soha nem lesz gyerekem, 2 ha lesz is, akkor is egy héten egyszer legalább egy szál cigit el kell majd szívnom, mert nem fogom kibírni. Ehhez képest csak egyetlen egyszer voltam gyenge, amikor 11 hetes voltam, és akkor is csak pár slukkot sikerült és iszonyú lelkiismeretfurdalásom támadt, úgyhogy azóta se. Sok dohányzó kismama van. Ők mind azt képzelik, hogy á, ennyi nem árt. És nem csak rossz körülmények közt élő nőkből van ilyen, hanem olyanokból is, akik megkaptak mindent eddig az életben és túl kényelmesek ahhoz, hogy egy kicsit is megeröltessék magukat egy másik kis élet kedvéért.
Szerintem maradj annál, hogy csak kívánod. Én is rettenetesen kívánom, főleg amikor a kedvesem elmegy itthonról a haverjaival és mikor haza jöt tiszta cigiszaga van. Vagy pl. tegnap amikor bevéreztem egy kicsit és pánikba estem, na akkor írtó jól esett volna egy szál. De annyira aggódtam, hogy azt mondtam, nem, csak még nagyobb bajt okoznék. Szóval kibírtam és tök büszke vagyok magamra! Légy te is! Kívánd, kit érdekel? Ez csak egy múló gondolat, eltűnik ugyanolyan gyorsan, mint ahogy rájött. Ha kívánod szépen állj neki almát szeletelni és edd meg szeletenként. EZ arra jó, hogy lefoglald a kezedet is és az agyadat is, és így eltereled a figyelmet arról, hogy kívánod a cigit!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!