Ha valaki terhes az ugyanúgy csináljon minden mint eddig (az étrenden kívül)? Például egy terhes nőnek az nem jobb ha szinte egész nap fekszik?
Én mindent ugyanúgy csináltam mint a terhességem előtt. A határokat úgyis érzi az ember.
Az étrendemen sem nagyon változtattam,amit kívántam megettem.Akár csípőset is,persze mértékkel. Tartósítóval teli ételeket meg egyébként sem ettem.
Amikor szoptattam persze már sokkal körültekintőbb voltam.
Persze az eddig leírtak addig érvényesek, amíg a doki nem tesz stand by üzemmódba.
18. héten görcsölgetni kezdtem, keményedett a pocakom, az itthoni napi dolgokon kívül és 1-2 óra sétán kívül csak pihenés, fekve. Mindezt írtó nehéz fejben megélni, ha addig le sem lehetett lőni, sportoltál, stb, úgy, hogy ha a méhszájjal van gond, mint nekem, szinte semmilyen fizikai jelet, fájdalmat nem érzel feltétlenül....Választási lehetőségem van: ezt betartom otthon vagy kórház :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!