Amióta terhes lettem, nem cigiztem. Már 6 hónapos a babám, és az a helyzet, hogy nagyon szeretnék rágyújtani. Mennyire árt még a babának?
Szerintem az kicsit túlzás,h drogozik...
Sztem várd meg,ameddig majd nem szoptatsz és utána szívj el egy cigit.
Én is 6 hónaos koráig szoptattam a babámat,és amikor már nem volt tejem,akkor szoktm vissza napi 1 szálra.(Amikor lefektetem ebéd előtt,akkor szoktam kimenni a folyósóra dohányozni.Tehát nem a baba közelében,és a cigi után kezet és fogat is mosok,h ne érezze a baba a szagát.
Persze még így sem a legjobb dolog dohányozni,de felnőtt emberek vagyunk,el tudjuk dönteni,h mi a jó nekünk és sztem napi 1 szál,az nem a világvége...
fura, hogy kibírtad 15 hónapig és még kívánod a cigit. én szó szerint láncdohányos voltam terhesség előtt, napi 2-3 doboz cigit szívtam. A fiam 10 hónapos, már nem szopik, de eszembe sem jut rágyújtani. Nem kívánom, utálom, ha mellettem bagózik valaki, borzalmas szaga van, felfordul a gyomrom is. Szeretnék sokáig a babámmal maradni, minél tovább és a cigi nem éppen ezirányba terelné az egészségi állapotomat. inkább neki veszek plusz egy játékot abból a pénzből. emellett a babák megérzik a cigiszagot még ha utána kezet és fogat mosol akkor is.
és az utolsó jól írta. 48 óra alatt ürül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!