Nem akarok rágyújtani, de megbolondulok. Mit tegyek?
Sziasztok!
Bocsi az offért...21:51-es...van egy nagyon jó könyvem, ami segít leszokni. A férjem így szokott le már 3 éve nem cigizik, 13 év után. Semmi erőlködés nem kellett hozzá, elolvasta és kész. Azóta pár embernek elküldtem, ők is leszoktak már. Kismamák is:))
Ha érdekel, elküldöm mailben:)
Én 2007 júniusában tudtam meg hogy terhes vagyok. Azóta egy fél szálat sem szívtam el. Nagyon nehéz,hetekig,sőt hónapokig a falat tudtam volna vakarni. De hálát adok az égnek,hogy megvolt/van hozzá az akaraterőm hogy ne gyújtsak rá. Nem csináltam helyette semmit,egyszerűen a babámra gondoltam,hogy önző módon nem tehetem tönkre az egészségét. Aztán meg már úgy voltam vele ha 9hónapot+még szoptattam kibírtam,már semmi értelme rágyújtani.
Hidd el egyre könnyebb lesz!
22:01!
Azt hiszem, nem sértek személyiségi jogokat, ha neveden szólítalak, mert azt hiszem Livi vagy, és ha igen, megosztanám a történetem.
Szóval Anett vagyok, és nekem is átküldted a könyvet, Te innen már félig-meddig tudod a történet.
Szóval napi egy doboz cigit szívtam. Elolvastam a könyvet és leszoktam, majd visszaszoktam, majd terhes lettem és ismét elolvastam és minden nehézség nélkül leszoktam.
4 hónapos koráig szoptattam a Kislányomat, majd elkapott a vágy, és mindent felégetve magam mögött ismét rágyújtottam. A gyerek alvási idejében kint pöfékeltem az erkélyen, majd fogmosás, átöltözés. Újra köhögni kezdtem és megelégeltem. Ismét a kezembe került az Általad átküldött könyv. Jelenleg lassan 2 hónapja ismét füstmentesen élek..............és ennek már így is kell lennie.
Ismét köszönöm a segítséged :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!