Nem akarok rágyújtani, de megbolondulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem cigiztem a terhességem kezdete óta, már hat hónapos a babám. Most nem tudom, mi van, de majd' meg őrülök egy cigiért. Nem áll szándékomban rágyújtani, tudom, milyen káros, de semmi másra nem tudok gondolni, napok óta. Aki volt/van így hogy oldjátok meg? Mit csináltok helyette?2011. febr. 8. 21:41
11/17 anonim válasza:
Írj egy privit és átküldöm, ami nekem van meg, azt amit Livi küldött nekem.
12/17 anonim válasza:
Livi vagyok:)) Légyszi írj mailt, és akkor küldöm a címedre. Itt nem tudok csatolni fájl-t. Anett, örülök, hogy megint sikerült:)) Légyszi most már tarts ki!!!
15/17 anonim válasza:
én is irtam hogy kell az a könyv-6 hónapja szoptatok, de bevallom elszivtam terhesség és szoptatás alatt is pár szálat. de összesen vagy 5öt. sosem voltam megszállott dohányos, de amikor nem birtam bizony rágyújtottam.
16/17 anonim válasza:
Anyukám mandarint zabált... Igen, kilószámra:)
17/17 anonim válasza:
Én is imádom a mandarint:) (Előző vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!