Erős görcsök vérzés nélkül? Mi lehet a gond? 18hetes vagyok
Figyelt kérdés
Fel se tudtam egyenesedni ugy görcsölt a hasam. Fekve is nehezen tudtam megmaradni. Magnerotot szedrm napi 2ot allandoan. Gorcs miatt vettem be plusz 2ot.
Mi okozhatta? Utolag erdrmes dokihoz menni. Kellett kb. fel Ora amore helyre jottem. Nagy wczes kozben kezdett gorcsolni
2014. jún. 25. 11:55
1/5 anonim válasza:
valószínű az erőlködéstől volt..amíg nincs vérzés nincs nagy baj sem, de azért említsd meg a dokidnak. egyébként én azért váltottam béres magnéziumra a magnerotról mert szorulásom volt tőle, ez nagyon jó nme kell erőlködni.
2/5 anonim válasza:
Engem a múlt héten kapott el egy ilyen görcs. Sétáltunk éppen, derült égből a villámcsapás módjára kezdődött, a haza 2 perces utat 20 perc alatt sikerült valahogyan kétrét görnyedve megtennem. Én szóltam róla a dokinak, megvizsgált. Mivel a méhszájam még mindig betonkeményen zárt ezért azt mondta, hogy csak a tartószalagok nyúlása jár ilyen görcsökkel. Azóta én is rendszeresen szedek magnéziumot. Szóval legjobb ha lát a dokid, mert az is lehet, hogy elkezdett nyílni a méhszáj.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem erolkodtem a wc-n. Tudok menni mindennap es nincs szorulasom. Ezert nem ertem a görcsöket.
Mensi alkalmával se görcsölt ilyen erosen soha.
2014. jún. 25. 12:40
4/5 A kérdező kommentje:
Doki jovo héten fogad.
2014. jún. 25. 12:41
5/5 anonim válasza:
Minel hamarabb menj orvoshoz. A gorcsok produkalhatnak egy ido utan verzest. Mehlepeny levalast okoznak. Nekem 15 hetesen 3db nagyobb gorcsom volt. Amitol el kezdtem verezni. Egy hetre korhazba is kerultem. Magnezium infuzioval allitottak le a gorcsoket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!