Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vérzek? Valami gond van?

Szaszuss kérdése:

Miért vérzek? Valami gond van?

Figyelt kérdés
Kb most vagyok 5 hét és 2 napos terhes, holnap kell,hogy vissza menjek az orvos, de ma véreztem kicsit és megijedtem. Mi lehet a baj ? :S

2013. febr. 19. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

rendesen véreztél? úgy értem piros volt?

ne várj holnapig, menj most dokihoz!

2013. febr. 19. 13:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem doki!
2013. febr. 19. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem erőltetted meg magad? Én is véreztem a 7. héten, mert cipeltem a 15kg-s nagylányomat, és siettem is közben ráadásul. Az én vérzésem csak max 1 órán át tartott. Bementem rögtön ügyeletre, de ott azt mondták ráértem volna reggel bejönni. Így is visszahívtak másnap reggelre. Uh-n megnézték, a baba jól volt, viszont hematóma alakult ki, szigorú fekvésre ítéltek több hétre.

Ha eláll a vérzés és nem sok jön, vagy inkább csk barnás, akkor szerintem ráérsz reggel menni, de akkor mindenképpen mondd el a vérzést. Reméljük nem lesz gond!

2013. febr. 19. 13:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Mennyi és milyen vér jött?
2013. febr. 19. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
kb 4 hetes terhesen nekem is volt egy picike vérzésem. Szerencsére nem lett belőle semmi probléma. Azért amint tudsz, menj el a dokihoz.
2013. febr. 19. 13:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Kicsit halványabb volt a vérzés , mint a menstruációmnál szokott, nem emeltem inkább pont, hogy pihentem ma, mert enyhe görcseim voltak.
2013. febr. 19. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Mennyiségre mennyi volt? mert ha kevés, akkor jó eséllyel nincs nagy baj. Ráérsz reggel menni vizsgálatra.
2013. febr. 19. 13:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem volt sok, csak minimális, mint amikor elmúlik .
2013. febr. 19. 13:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Én a terhességemmel 3x bevéreztem a 8.-12.és 14.héten.

Mindannyiszor élénkpiros,nagyobb mennyiségű vér volt...

Természetesen minden esetbe rohantunk a kórházba és ma már van egy 15.hós egészséges kisfiam.

Sosem tudták mitől van,de mivel nem feltétlen természetes a vérzés terhesség alatt,ezért érdemes megnézetni magad.

Jobb félni,mint megijedni...

2013. febr. 19. 14:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Remélem velünk sem lesz semmi probléma, holnap reggel 8 kor megyek az orvos.
2013. febr. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!