Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok és...

11 hetes terhes vagyok és hetente vannak sírógörcseim. Ugye nem lesz gond? Nem görcsölök, nem vérzek, csak sírok.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem "szabad" idegeskedni, de a problémák megoldása az én feladatom és még egyéb problémák, elkeserítő dolgok (lakás felújítás, családi konfliktus stb.)is vannak és nem bírom.
2011. júl. 23. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A sírás az egyik legjobb feszültséglevezető módszer. Meg a sex, sírás helyett tudom ajánlani.:) Na komolyan, ha sírni kell, hát sírj! De gondolj arra, hogy ott van az a kis picurka élet a pocakodban és ha anya szomorú, akkor ő is az. Szerintem inkább próbálj meg csak kettőtökre koncentrálni és vedd be a lesz.rom tablettát!
2011. júl. 23. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

ezen ne parázz már most több zsepit használtam el mint télen összesen.

25 hetesen

mindenen még azon is hogy tegnap mosogatni kellett.

konfliktus meg van itt is.

2011. júl. 23. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok! Az első babámnál is érzékeny voltam, de most sokkal jobban felveszek mindent. 1 hét még a 12 hetes UH, de már nagyon várom, hogy minden rendben legyen!

Boldog babavárást!

2011. júl. 23. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!