Időbe jött meg a menzim, tegnapra el is múlt, ma megint vérzek. Mi lehet a gond? Hormon?
Figyelt kérdés
Mégcsak ebbe a hónapba kezdtem mérni a hőmet, de ilyet hogy elmúlik, majd egy nap szünet után visszajön soha nem tapasztaltam. Vagy van ilyen, nem kell megijednem?
2012. szept. 7. 13:29
1/2 anonim válasza:
Nekem a magas prolaktin szint miatt húzódott el a mensim hosszabbra, és még napokkal később is megjelent egy pár csepp vér. Korábban nem volt ilyen, fokozatosan nyúlt ugyana mensim, de újra megjelenő vérzés egyik ciklusról a másikra jelent meg. Én Mastodynon cseppeket kaptam rá (előzetes hormonvérvétel után!). Szerintem nézesd meg te is magad!
2/2 A kérdező kommentje:
Folyamatban van a kivizsgálás, remélem rájönnek mitől van. Csak arra az egy napra jött vissza, de azért is lepődtem meg, mert nem csak pár csepp volt, hanem elég intenzív vérzés. És előtte nap meg száraz voltam, semmi barnázás, hanem mint amit elvágtam, meg ezt a furcsa napot követően is elmúlt mint amit elvágtak.
Hát remélem a vérképből ki fog derülni, és orvosolható.
Köszönöm hogy írtál!
2012. szept. 10. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!