Ha gond van minden esetben van valamilyen jele? (vérzés, görcs, rosszullét)
Nincsenek tüneteim (hányinger , haskeményedés stb).Olyan sokat eszembe jut a sok rossz dolog , de ugyanakkor meg már most nagyon imádom a kis pocaklakonkat :-)))
Pénteken megyek dokihoz , remélem minden ok lesz :-)
Egy aggodos 17+4 pocis
Nem szabad ilyenekre gondolni. Az esetek 99 %-ában van valami jel, ha baj van, de ne gondolj erre! Mostmár úgyis nemsokára érzed majd a pocaklakód fickándozását (ha még nem érzed) és akkor már sokkal nyugodtabb leszel. Bár lesz olyan is, hogy nem rugdos eleget, akkor azért leszel bepánikolva, de ne aggódj!
Boldog babavárást!!!!
Szia!
Először is gratulálok a babóhoz:):) Ne aggódj, élvezd ki minden percét a babavárásnak:):)
A nagyobbik lányommal semmilyen tünetem nem volt, IMÁDTAM pocakosnak lenni.:):)
A kisebbikkel( 11 hónapos), 12 hétig hánytam, majd a 16. hónapig véreztem( barnáztam). Végig rettegtem a 9 hónapot:( De egészséges, gyönyörű baba:):):)
Ezt nem azért írom, hogy aggódj!!!!!!Sajnos a kicsi előtt volt egy vetélésem, és semmilyen tünetetem nem volt. 12 hetes volt a pici:( és el kellett vetetni.
Ne gondolj a rossz dolgokra, csak élvezd a terhességedet:)
Boldpog babavárást, Jó egészséget Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!