15. héten enyhe vérzés vetélés jele lehet? Varom haza a párom, visz be a kórházba. Nem tudom mi lehet a gond.
Éreztem h picit fajdogal a hasam, de nem görcsöl.
Első baba, nagyon félek.
Nekem a 17. héten volt valódi vérzésem, mint amikor megjön. Majd szörnyethaltam én is ... Másnap is volt egy pici, aztán elmúlt. Hogy mi okozta, sosem derült ki. Ráadásul dokihoz sem tudtam menni, mert külföldön voltunk, de még csak phenni sem tudtam, mert itt volt az akkor 2 éves kisfiam.
Azóta már a kicsi is 8 hónapos, a továbbiakban nem tapasztaltam szerencsére vérzést a terhesség alatt.
Szerintem nem lesz gond, de mindenképp nézesd meg magad!
Drukkolok!
Szia!
Én 17 hetes terhes vagyok, pár napja elkezdtem vérezni, de semmi fájdalamt nem éreztem. Azt hittem szívrohamot kapok...
A kórházban megvizsgáltak, azt mondták a placenta kissé súrolja a méhszájat, ezért véreztem. Hál'Istennek a baba jól van. Pihennem, feküdnöm kell, a szextől eltiltottak.
Próbálj meg nem idegeskedni, minden rendben lesz!
Pihenjek, tobb magnézium. Nincs szex.
Nagyon Megijedtem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!