Elvetélek, vagy van még remény?
Először is: méhen kívüli terhesség esetén is beágyazódik, azt több, mint valószínű, hogy nem érezted, hogy a méhedbe, vagy 3 centivel arrébb, a petefészkedbe ágyazódott-e be.
6 hetes vagy, azt írod, hogy elöntött a vér, érdemes volna felkeresni a nőgyógyászati ügyeletet.
Nagyon drukkolok!
1. A fogantatás sosem biztos, ennek ellenére kevéssé valószínű, hogy méhen kívüli miatt vérzel, de ez a legsúlyosabb, és mindig a legsúlyosabb kizárására törekszünk.
2. 5 hetes terhességnél látszik a petezsák, főként, hogy DPO9 nél már pozitív volt a teszt, azaz a beágyazódás már régóta megtörtént.
3. OOOOOOOOOORVOS, a legjobb indulattal írom.
Nem tudom, hogy tudsz ennyire nyugodt lenni. Én mindenképpen bemennék az ügyeletre. Ha bajom van, engem nem szokott érdekelni,hogy ki milyen bunkó, a lényeg, hogy ellássanak. Márpedig egy vérző terhes nőt kötelesek ellátni, megvizsgálni.
Nem ijesztgetni akarlak, de kérdezted, hogy járt-e már így valaki. Hát én igen, és vetéltem. Szóval szerintem ne sokat gondolkozz, hanem irány a nőgyógyászati ambulancia. És ne hagyd magad elhajtani, amíg ultrahangon meg nem néztek. Szurkolok nagyon.
(ui: telt hólyaggal kell ultrahangra menni, akkor jobban látszik a petezsák, majdnem hat hetesen pedig már kell, hogy lássák, meg azt is, hogy milyen állapotban van a méhnyálkahártya)
Arra vagyok kivancsi,ha egyszer te mar ki is allitottad magadnak a diagnozist,es eldontotted hogy nem mesz be,mert mar jol vagy,akkor miert kerdezel?
Sok szerencset kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!