4 napja darabos vérzés?! Többi lent.
Figyelt kérdés
január 3-án megjött a bajom, konkrétan olyannyira , hogy 3 napig félóránként kellett tampont cserélnem. Ma már annyira nem gáz , de max a 2 óra amit kibír! 3 napig görcsöltem is nem mondom , hogy iszonyatosan, de jobban mintegy mensis görcs! Ráadásul igencsak nagy kb. diónyi darabok is távoztak belőlem! tehát erős, darabos , görcsös vérzés. Ha esetleg terhes voltam, meg van rá az esély, akkor ez mindenképpen vetélést jelent ?! Hétőn megyek a dokihoz, azt mondta amig vérzek nemtud velem mit kezdeni!2014. jan. 7. 16:57
1/5 anonim válasza:
hát ha az voltál, akkor valószínűleg elment a baba. :(
2/5 anonim válasza:
Elég erősen arra utalnak a tüneteid, hogy korai vetélésed volt. Szinte kizárt, hogy ha volt is benn valami, akkor benn maradt volna ilyen mértékű vérzés mellett.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :(
2014. jan. 8. 11:21
4/5 anonim válasza:
igen nekem 5hètöl nem fejlödött a magzatom ès orvosägot kaptam,hogy a menzesz meginduljon.nekem nem fäjt nagyon,de csomok jöttek ki nagy alvat vèrdarabok kb 3napig aztän mär normälis volt ès kitolodott a vèrzèsem 8napra.szerintem is vetèltèl a barätnömnek ilyenek voltak a tünetei mint neked. 19+1 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Igen , sajnos igazatok van , bementem az ügyeletre mert még mindig vérzek, és ott is a vetélést mondták! :( Új hónap , új esély. reménykedek! :)
2014. jan. 11. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!