Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony hőmérséklet (36,3)...

Alacsony hőmérséklet (36,3) és vérzés (darabos) biztosan vetélésre utal?

Figyelt kérdés

Előtte sajnos nem mértem a hőmet, ezért nem is kérdeztem azt, hogy "ha leesik a hő".

Tudom, doki, de amíg oda el nem jutok, írna valaki,akinek van ilyen tapasztalata?

2012. dec. 28. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

A hőt nem tudom de a vérzés biztos nem jó jel. :(

De miért nem most rögtön mész be a dokihoz miért vársz? Én a helyedben azonnal mennék ha ilyet láttam volna. Hány hetes vagy?

2012. dec. 28. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát a darabos vérzés az sajnos vetélésre utal:(

Hány hetes vagy? Mikor mész dokihoz?

2012. dec. 28. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy vetélés. Nekem volt darabos vérzésem, hormonhiány miatt. feküdnöm kellett vele 1-2 napig és gyógyszert szednem. A lányom már 11 hónapos, 38 hétre született. :-) A hőről sajnos nem tudok semmit.

De minél előbb menj orvoshoz!

2012. dec. 28. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
több mint valószínű, hogy vetélés de mielőbb menj drhoz hogy biztosabbat tudj meg
2012. dec. 28. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem ugyanez volt tavaly.Elvetéltem,missed ab lett a vége.
2012. dec. 28. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Max. 5,5 hetes lehetnék most, a doki nem látott semmit. Még holnap reggel megnéz, meg 2-ára írt beutalót az UH-ra. Én már igazából nem bizakodok.
2012. dec. 29. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Na végül is mi lett? :/
2013. jan. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!