Igaz az, hogy ha az ébredési hőmérséklet 37,37.1, akkor él a baba?
Figyelt kérdés
7 hetes 5 napos terhes vagyok.2012. okt. 10. 08:10
1/6 anonim válasza:
Nem, ennek semmi köze a babához.
2/6 anonim válasza:
Tényleg semmi köze a babához. Nekem a terhesség elején, 4-5 hetesen még magasabb volt az ébredési hőm, aztán a következő hetekben már normális, vagyis annyi, amennyi terhesség előtt is. Csak kíváncsiságból mértem meg, de utána már nem foglalkoztam vele, mert csak idegbajt kap tőle az ember. Ne törődj az ébredési hőmérséklettel, próbáld meg gondtalanul élvezni a babavárást. A lényeg, hogy sikerült, baba a pocakban, kit érdekel az ébredési hőmérséklet...! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert tegnap voltam ultrahangon és nem volt még szívhang. Csak a baba látszódott valamennyire.
2012. okt. 10. 08:20
4/6 anonim válasza:
Értem... Az ébredési hőmérsékletnek akkor sincs köze ahhoz, hogy a baba él-e vagy sem. Ez sajnos nem ettől függ. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek, és a következő ultrahangon már dobogjon a babád pici szíve. Mikor kell visszamenned?
5/6 anonim válasza:
ezek annyira beteges dolgok..ilyeneket kérdezni
6/6 anonim válasza:
Nem igaz!! Saját tapasztalat 36+6 volt pár napig, és semmi gond vele!!
Most 26+0 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!