Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal a magzat, hogy...

Ha elhal a magzat, hogy veszem észre?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a 18 hetes ultrahangra, és ma reggelre azt álmodtam hogy meghalt a babánk. Valójában nem érzem még mozogni sem, pedig második baba.

2012. okt. 9. 15:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Jesszus . bőven lehet hogy aluszékonyabb .

ha ne adj Isten baj lenne akkor több napig nem éreznéd és a szervezeted elkezdené kilökni a babát .görcsölnél véreznél...

csak egy rossz álom .

2012. okt. 9. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Ne gondolj rosszra! Minden rendben van. Én is álmodtam sok rosszat a babáról, hogy meghalt meg ilyesmi, és még mindig egyben vagyunk, remek minden és egészségesek vagyunk. Az amit álmodsz a félelmeid kivetülése. Semmi köze a valósághoz az álmodnak. 18 hetesen pedig én is alig alig éreztem. Nem jelent ez semmit sem. Ne aggódj.

33 hkm

Azért írd meg, hogy mi volt az uh-n!

2012. okt. 9. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
nem tudom,,,,de a kisbabád él és ne foglalkozz ilyen butasággal!
2012. okt. 9. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy idegbeteg - ahogy előttem írták. Tök rossz egy rossz álom. Ne aggódj! Most foglalkozz mással! :-)
2012. okt. 9. 15:22
 5/15 kittycica1987 ***** válasza:
70%
Én is álmodtam sok rosszat az lején mert veszélyeztetett voltam. Persze a kedves orvosok semmit nem mondtak azon kívül, hogy vagy megmarad vagy nem. Egy doki volt aki próbált nyugtatni, hogy fiatal, erős szervezet sok mindent kibír. Meglátod nálad is minden rendben lesz :) Írj, hogy mi volt az uh-n.
2012. okt. 9. 15:30
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem érzed mozogni, vér formájában kilöködik,és kijön vetélésként belőled.nem akarlak ilyesztegetni
2012. okt. 9. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baja a babádnak, ne is idegesítsd magad ezzel :) ha elhal a magzat akkor azt a szervezet kilöki, akkor véreznél meg görcsölnél ha baj lenne.
2012. okt. 9. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
nyugi! én is sokszor parázom mondjuk:P jövőhéten megyek 18. genetikai uh-ra..de én úgy ellenőrzöm h minden rendben van e h megmérem h nőtt e a hasam :D mindig nagyobb:D
2012. okt. 9. 15:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy idegbeteg lennék! Köszönöm szépen a válaszaitokat!!! Majd holnap írok hogy mi volt az uh-n.
2012. okt. 9. 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

sehogy sem veszed észre. Hülyeség amit az egyik válaszoló irt, hogy "vér formájában kilökődik" Oltári nagy baromság!

De nyugi, minden rendben van a picikéddel. Én a 20.heti uh-ra úgy mentem, hogy mindenre fel voltam készülve, nem éreztem még a babát egyáltalán, terhesnek sem éreztem magam...aztán kiderült, hogy vigan elvan magának, ficánkolt, semmi baja nem volt. Csak nyugodj meg, minden rendben van.

2012. okt. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!