Létezik olyan, hogy nem veszem észre és már nincs a magzat a pocimban?
Létezik, hogy elhal. DE! Eszedbe ne jusson ilyenen parázni.Én is ilyen voltam, egészen addig, amíg el nem kezdett mocorogni. Ezzel el is csesztem a jókedvem az első 16 hétben.
Bízz magadban és a babában!
Miért gondolkozol ilyenen?????Nem szabad!
Egyébként felszívódhat elvileg ami a mensivel távozik,ezért van az,hogy sok nő nem is tudja,hogy terhes volt....!
Boldog babavárást!:))))
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
Nagyon félek, mert még csak a 6. hétben járok és inszeminációval lett és ráadásul az elsővel sikerült, úgy hogy csak az egyik petevezetőm átjárható....
Ezért aggódom ennyire....
2.vagyok!Megértem,hogy félsz,de hidd el inkább legyél boldog,azzal nem ártasz!Ha baj lesz elég akkor aggódni!De miért is lenne...??
Sok boldogságot!
Ne aggódj feleslegesen! Tényleg csak a pozitívra tessék gondolni! Amúgy nekem épp a 7. héten szívódott fel a babám még tavaly, de nem volt előtte szívhang sem. Semmi előjel, csak az uh-n már nem látszott semmi. :(
Azóta már a 20 héten járok a kis picurkámmal, paráztam én is az elején eleget, de ha ahogy szokták volt mondani, ha a baba meg akar maradni, akkor meg is fog! Kitartást és ne gondolj ilyesmire!!! Sikerülni fog! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!