November 16. -án mensistem utoljára. Ultrogestant helyeztem fel napi 2x2db-ot. Azóta sem jött meg, de a teszt nem mutat terhességet. Miért?
Biztos, hogy terhes vagy? Ha novemberben volt meg utoljára, akkor már több mint 6, de inkább 7 hetes terhes lehetnél. Szerintem orvoshoz kellene menned, ő biztosat tud mondani.
Minden jót!
(34. hetes mami)
9.59-es vagyok. Hát így nem tudom, hogy mennyiben lehet negatív a teszt terhesség esetén, de nyilván az orvos lesz itt, aki ezt a kérdést eldönti.
Én még annyit tennék, hogy holnap reggelre vennék pl. 3 fajta tesztet, és a reggeli első vizeletből tesztelnék. Bár a szerda sincs már messze, de megértem, hogy türelmetlen vagy, én is az voltam:-)
Sok sikert!
9.59-es vagyok. Hát így nem tudom, hogy mennyiben lehet negatív a teszt terhesség esetén, de nyilván az orvos lesz itt, aki ezt a kérdést eldönti.
Én még annyit tennék, hogy holnap reggelre vennék pl. 3 fajta tesztet, és a reggeli első vizeletből tesztelnék. Bár a szerda sincs már messze, de megértem, hogy türelmetlen vagy, én is az voltam:-)
Sok sikert!
Előző vagyok. Az egyik fórumon többen is erre esküsznek:
Clearblue.
De többen említik a Lilly-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!