Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 16. -án mensistem...

November 16. -án mensistem utoljára. Ultrogestant helyeztem fel napi 2x2db-ot. Azóta sem jött meg, de a teszt nem mutat terhességet. Miért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy terhes vagy? Ha novemberben volt meg utoljára, akkor már több mint 6, de inkább 7 hetes terhes lehetnél. Szerintem orvoshoz kellene menned, ő biztosat tud mondani.

Minden jót!

(34. hetes mami)

2010. jan. 4. 09:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerdára kaptam időpontot az orvoshoz,de már tűkön ülök.
2010. jan. 4. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
az utrogestant orvos írta ki?
2010. jan. 4. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Augusztus óta babát tervezünk orvosi segítséggel.Idáig eredménytelenül.
2010. jan. 4. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:

9.59-es vagyok. Hát így nem tudom, hogy mennyiben lehet negatív a teszt terhesség esetén, de nyilván az orvos lesz itt, aki ezt a kérdést eldönti.

Én még annyit tennék, hogy holnap reggelre vennék pl. 3 fajta tesztet, és a reggeli első vizeletből tesztelnék. Bár a szerda sincs már messze, de megértem, hogy türelmetlen vagy, én is az voltam:-)

Sok sikert!

2010. jan. 4. 13:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Gabriel terhességi tesztet vettem.Biztosan van érzékenyebb,de nem tudom melyik.Örülnék ha segítenétek! Köszi :)
2010. jan. 4. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

9.59-es vagyok. Hát így nem tudom, hogy mennyiben lehet negatív a teszt terhesség esetén, de nyilván az orvos lesz itt, aki ezt a kérdést eldönti.

Én még annyit tennék, hogy holnap reggelre vennék pl. 3 fajta tesztet, és a reggeli első vizeletből tesztelnék. Bár a szerda sincs már messze, de megértem, hogy türelmetlen vagy, én is az voltam:-)

Sok sikert!

2010. jan. 4. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Az egyik fórumon többen is erre esküsznek:

Clearblue.

De többen említik a Lilly-t is.

2010. jan. 4. 14:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet.
2010. jan. 4. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Amíg az Utrogestant használod, nem is fog megjönni, ha nem vagy terhes, akkor sem. Nekem is kellett használnom, de ha nega volt a teszt, abba kellett hagyni, hogy megjöjjön a menstruáció. Neked miért kellett tovább folytatni? Doki mondta, hogy használd folyamatosan a tesztek ellenére?
2010. jan. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!