Mikor kürtölhetem világgá, hogy terhes vagyok?
Ez olyan értelmetlen kérdés :)
Akkor "kürtölheted világgá", amikor szeretnéd. Ha bizonyos vagy már a terhességről, akkor bármikor. Persze tény, hogy rossz dolog egy "elmondott terhességet" elveszíteni, de biztos, hogy könnyebb "élni vele", ha kapsz támogatást, segítséget, stb.
Úgyhogy én biztos elmondanám :)
Ha az lennek akkor en sem birnek magammal...:-))
Szerintem barmikor, hagyd a babonat.GRATULA!!
Én megtudtam és már ment a forródrót.
Elöszőr a barátnőm, anyukám...(telefonon).
Párom volt a 3. - neki nem mertem telefonon elmodnani, féltem, hogy balesetet csinál, így megvártam míg hazaér.
Szia.Nálunk nem tudta senki 3hónapig,csak mink a férjemmel.Ez babona is meg nem is.Nagyon nehéz volt nem elmondani,de ez volt az én kérésem a férjemhez.Az elsö 3 ho´nap az a kritikus idöszak,amikor bármi történhet.Jó utánna is,de a %csökken.Azt neked kell eldöntened,hogy mikor mondja´tok el az öröm hírt.
Gratula a babához.
26hetes kismama.
nekem nem volt ilyen "problémám",mert én a 16ik héten tudtam meg. mivel a párommal nem rég óta vagyunk együtt és nem terveztük a babát,ezért nálam ő tudta meg elsőnek,hogy lehet,hogy terhes vagyok,de aztán rögtön hívtam a barátokat és az ismerősökkel ha találkoztam akkor azoknak is elmondtam,de igazából avval értek egyet,hogy ne mondd el a 12ik hétig,mert tényleg bármi történhet,és akkor nagyon rossz amikor osztják az észt,hogy ezt igy meg ugy kellett volna csinálni,de ha ők ebben a helyzetben lennének mindent ugyanúgy csinálnának mint TE,de szerintem ha megakarod magad kíélni az "okoskodó" családtagoktól,és ismerősöktöl,akkor a 12ik hétig várj.nagyon drukkolok neked.
egy (két nap híjján)26 hetes kismama.
SOK ÖRÖMET,ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK,és remélem minden redben lesz.
Szia!
Én az első terhességemet elmondtam mindenkinek azonnal, amikor 6 hetesen megtudtam. Annyira nagyon örültem neki. Sajnos 10 hetesen meghalt a baba és mindenkinek ezt a rossz hírt is el kellett mondanom. Így visszagondolva nem bántam meg, mert így nem kellett egyedül megbírkóznom ezzel a nehéz lelki teherrel, hanem nagyon sok bátorító, támogató és segítő tanácsot kaptam. Azóta újra babát várok és nemsokára meg is születik.
Ezt neked kell eldönteni, hogy mikor tudatod a többiekkel. Teljesen mindegy, hogy elmondod vagy sem. Ha a baba életképes és meg akar születni, akkor meg is fog. Ez nem babona kérdése.
Egy 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!